Buzz

Οι «Αθικτοι» πάνε Αμερική. Στην...καρέκλα ο Κόλιν Φερθ!

στα 10

Ενα αμερικάνικο ριμέικ των «Αθικτών» ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενο. Την ευκαιρία τσίμπησε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ειδικός στο γαλλικό σινεμά μετά το θρίαμβο του «Τhe Artist», στο ρόλο του Φρανσουά Κλουζέ επιβεβαιώνεται το όνομα του Κόλιν Φερθ ενώ πίσω από την κάμερα θα βρεθεί ο σκηνοθέτης των «Φιλενάδων»!

Οι «Αθικτοι» πάνε Αμερική. Στην...καρέκλα ο Κόλιν Φερθ!

Χρειάζεται να γνωρίζετε κάτι άλλο για το αμερικάνικο ριμέικ των «Αθικτων» που ετοιμάζεται ενώ η ταινία δεν έχει βγει ακόμη στις αμερικάνικες αίθουσες - θα κυκλοφορήσει στο τέλος Μαΐου με εταιρία διανομής φυσικά την Weinstein Company.

20.000.000 θεατές μόνο στη Γαλλία, 30.000.000 και συνεχίζει σε ολόκληρη την Ευρώπη, η μυθική πλέον επιτυχία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, θα μιλάει πλέον αμερικάνικα σε έναν παράδοξο συνδυασμό που θα ενώσει τον Πολ Φάιγκ (σκηνοθέτη των «Φιλενάδων») με τον οσκαρικό Κόλιν Φερθ. Τι λείπει; Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ντρις, τον πραγματικό πρωταγωνιστή της ταινίας, τον αεικίνητο μαύρο που έκανε τον Ομάρ Σι σταρ πρώτου μεγέθους στη Γαλλία και του χάρισε το Σεζάρ καλύτερου ηθοποιού (κατατροπώνοντας ακόμη κι αυτόν τον «Τhe Artist» του Ζαν Ντιζαρντέν).

Οι φήμες μιλούν για τον Γουιλ Σμιθ, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν και είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει μαύρος ηθοποιός στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή που δεν θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει αυτό το ρόλο!

Το αμερικάνικο ριμέικ των «Αθικτων» είναι μόνο ένα απ' όσα ετοιμάζονται σε όλον τον κόσμο, αφού ένα ιταλικό είναι ήδη στα σκαριά (διαβάστε περισσότερα εδώ) . Λέτε να σκεφτεί και κάποιος Ελληνας να το μεταφέρει στα ελληνικά;

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους «Αθικτους» που παίζονται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 29 Μαρτίου