Buzz

Οι αδερφοί Κοέν στα γύρισματα της νέας τους ταινίας!

στα 10

Μιούζικαλ, μουσική βιογραφία ή απλά η καινούρια ταινία των Αδερφών Κοέν, το «Inside Llewyn Davis» κάνει την επίσημη πρώτη της σε μια σειρά από φωτογραφίες των γυρισμάτων στο Village της Νέας Υόρκης...

Οι αδερφοί Κοέν στα γύρισματα της νέας τους ταινίας!

Βασισμένο ελεύθερα στη βιογραφία του άγνωστου στους περισσότερους θρύλου της φολκ, του Ντέιβ Βαν Ρονκ, το «Inside Llewyn Davis» των Τζόελ και Ιθαν Κοέν ξεκίνησε τα γυρίσματα του στις πραγματικές τοποθεσίες του Village της Νέας Υόρκης.

Eκεί όπου έζησε ο πιο γνωστός ως «Δήμαρχος της Οδού Μακ Ντούγκαλ» (όπως είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Βαν Ρονκ), ο άνθρωπος που με μια κιθάρα και μια φυσαρμόνικα έδωσε νόημα στην έννοια «ακουστική φολκ» και ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα που θα γεννούσε τον Μπομπ Ντίλαν και τη Τζόνι Μίτσελ .

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για μια αναπαράσταση εποχής που θυμίζει φιλμ νουάρ, αλλά μην περιμένετε να δείτε - ακόμη - κανέναν από τους Οσκαρ Αϊζακ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Γκάρετ Χέντλουντ και Τζον Γκούντμαν, οι οποιοί πρωταγωνιστούν στην ταινία.

H ταινία είναι προγραμματισμένη για να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες κάποια στιγμή μέχρι το 2013. Μέχρι τότε δείτε τις φωτογραφίες από τα γύρισματα στο gallery και διαβάστε περισσότερα για την ταινία.