Buzz

O Χιου Γκραντ στο «Cloud Atlas»

στα 10

Με τα γυρίσματα να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, ένα ακόμα μεγάλο όνομα ενισχύει το star power του καστ του πολυαναμενόμενου «Cloud Atlas» - αυτό του Χιου Γκραντ.

O Χιου Γκραντ στο «Cloud Atlas»

Σας έχουμε μιλήσει για τη δύσκολη και φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ντέιβιντ Μίτσελ «Cloud Atlas» (2004), το οποίο γυρίζεται με τρεις σκηνοθέτες - τους αδελφούς Γουατσόφσκι («Matrix») και τον Τομ Τίκβερ («Τρέξε Λόλα Τρέξε», «Heaven», «The International»).

To σενάριο θα ακολουθεί την εξέλιξη του ανθρώπου από τον 19ο αιώνα μέχρι τη φουτουριστική μετα-αποκαλυπτική εποχή και τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν σε Σκωτία, Γερμανία και Ισπανία. Ολοι οι ηθοποιοί θα υποδύονται όχι μόνο πολλούς ρόλους, αλλά επίσης και τα δύο φύλα, κάτι που δημιουργεί νέες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα.

Ακόμα περισσότερο και από τους σκηνοθέτες της (μία συνεργασία που μας έχει ιδιαίτερα ιντριγκάρει), το μεγαλύτερο ατού της ταινίας αποτελούν τα σπουδαία πραγματικά ονόματα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο καστ της: από Βρετανούς στιβαρούς πρωταγωνιστές όλων των ηλικιών (Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τζιμ Στάρτζες και Μπεν Γουίσο) μέχρι διάσημους οσκαρικούς χολιγουντιανούς σταρ (Τομ Χανκς, Σούζαν Σαράντον, Χάλι Μπέρι).

Σ' αυτούς προσθέστε και τον Χιου Γκραντ, ο οποίος υπέγραψε κυριολεκτικά στην κόψη του νήματος κι ετοιμάζεται να συναντήσει τους υπόλοιπους στα γυρίσματα που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Διαβάστε πόσο ιδιαίτερη παραγωγή είναι η μεταφορά αυτού του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας και πώς αποφάσισαν να οργανώσουν οι σκηνοθέτες το γύρισμα εδώ.