Buzz

O Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ τρώει κορδόνια με γεύση φράουλα!

στα 10

Μέσα σε δύο απολαυστικά και περίεργα λεπτά, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ εξηγεί πως ένα πακέτο «Strawberry Bootlaces» μπορούν να σε στείλουν στον Παράδεισο. Ακόμη κι αν τελικά δεν έχουν γεύση φράουλα...

O Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ τρώει κορδόνια με γεύση φράουλα!

Το «Strawberry Bootlaces» έκανε την πρεμιέρα του πέρσι στο Φεστιβάλ του Σάντανς, δίνοντας στον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στη βρετανική προφορά, την παθιασμένη σχέση του κάθε ανθρώπου με τα γλυκά και τη γέννηση ενός «εναλλακτικού» καλλιτέχνη που την ίδια στιγμή που πρωταγωνιστεί στο «Looper» και το «Dark Knight Rises» συνεχίζει ταυτόχρονα και τον μοναχικό του δρόμο σε μια διαφορετική πλευρά της βιομηχανίας του θεάματος.

Τριπαρισμένο, σε μια υπέροχη μείξη animation και live action και φτιαγμένο για να μην καταλαβαίνεις ακριβώς αν πρόκειται για μια σοβαρή ανάλυση πάνω στον εθισμό ή απλά ένα αστείο, το «Strawberry Bootlaces» υπογράφεται από έναν σκηνοθέτη ονόματι RegularJOE και ανήκει στη δημιουργική κολεκτίβα του Hit Record, την οποία ίδρυσε ο νεαρός ηθοποιός το 2005 και μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια σειρά από βιβλία, μουσικά CD και ταινίες μικρού μήκους από νέες δυνάμεις του Διαδικτύου.

Δείτε παρακάτω το «Strawberry Bootlaces» και επισκεφθείτε το επίσημο site του Hit Record για περισσότερες πληροφορίες.