Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί τραγουδούν Σερζ Γκενσμπούργκ!

στα 10

Λάτρεις του μεγάλου μουσικού, η Βανέσα Παραντί και ο Τζόνι Ντεπ τραγουδούν μια διασκευή του «Melody Nelson» στο άλμπουμ «From Gainsbourg to Lulu» που μόλις κυκλοφόρησε...

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί τραγουδούν Σερζ Γκενσμπούργκ!

Πριν λίγο καιρό είχαμε ακούσει την Σκάρλετ Γιόχανσον να τραγουδάει το «Βonnie and Clyde» του Σερζ Γκενσμπούργκ από τον επερχόμενο δίσκο «From Gainsbourg to Lulu» που ετοίμαζε ο γιος του Γκενσμπούργκ, Λουλού.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε, οι συνεργασίες που είχαν ανακοινωθεί επιβεβαιώθηκαν (Μαριάν Φέιθφουλ, Ιγκι Ποπ, Ρούφους Γουεϊνράιτ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ) και φυσικά την παράσταση έχει κλέψει η διασκευή του «Μelody Nelson» (που στην αυθεντική του εκδοχή είχε τραγουδήσει ο Σερζ Γκενσμπούργκ μαζί με την Τζέιν Μπίρκιν το 1971 από το άλμπουμ «Histoire de Melody Nelson») από τον Τζόνι Ντεπ και τη Βανέσα Παραντί.

Ακούστε εδώ το «Melody Nelson» από τον Τζόνι Ντεπ και την Βανέσα Παραντί:

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο από το δίσκο με τον Λουλού Γκενσμπούργκ να τραγουδάει το «L'eau à la Bouche» και θυμηθείτε την Σκάρλετ Γιόχανσον να τραγουδάει (ως άλλη Μπριζίτ Μπαρντό) το «Bonnie and Clyde» μαζί με τον γιο του Σερζ Γκενσμπούργκ.