Buzz

O Τζόνι Ντεπ είναι σίγουρος πως στο «The Lone Ranger» θα γίνεται της Αγριας Δύσης!

στα 10

Νέο τρέιλερ για το «The Lone Ranger», νέο χαμό στην Αγρια Δύση υπόσχεται το δίδυμο Τζόνι Ντεπ - Αρνι Χάμερ για την ταινία που φιλοδοξεί να κάνει ότι έκαναν κάποτε οι «Πειρατές της Καραϊβικής»: να ξηλώσει τα ταμεία με στιλ!

O Τζόνι Ντεπ είναι σίγουρος πως στο «The Lone Ranger» θα γίνεται της Αγριας Δύσης!

Μετά από ένα δυστύχημα με τρένο, ένας πρώην Texas Ranger ξυπνάει μισοπεθαμένος στην έρημο και στην κορυφή ενός μακάβριου τοτέμ. Ο «Τόντο» τον έχει θάψει. Αλλά εκείνος δεν είναι νεκρός. Ο ινδιάνος θα του εξηγήσει τι συνέβη και οι δυο τους θα συνάψουν μία αιρετική για την εποχή, όσο και ιερή, συμμαχία εκδίκησης: «If I ride with you, I will ride for justice» λέει το λευκό πρόσωπο και φοράει την μάσκα που θα τον κάνει ήρωα του Φαρ Ουέστ.

Ο,τι καινούριο θα μάθετε στο νέο (τέταρτο κατά σειρά) τρέιλερ του «The Lone Ranger» του Γκορ Βερμπίνσκι που μόλις κυκλοφόρησε, είναι πως βγαίνοντας από την προβολή του θα έχετε βιώσει τον απόλυτο χαμό με φόντο την Αγρια Δύση, καθώς ο αεικίνητος Τζόνι Ντεπ (στο ρόλο ενός τρελαμένου Ινδιάνου) και ο όχι και τόσο μοναχικός καουμπόι Αρμι Χάμερ ενώνουν δυνάμεις σε ένα υπερθέαμα δράσης και πυροβολισμών.

Οι φιλοδοξίες του «The Lone Ranger» είναι μεγάλες, ειδικά μετά την over budget περιπέτεια που έζησε η Disney μέχρι να το δει ολοκληρωμένο και τώρα, λίγες μόνο εβδομάδες πριν την έξοδό του, το φιλμ που θα ήθελε να δει τα ταμεία να υποκλίνονται στη γοητεία του (όπως κάποτε έκαναν με τους «Πειρατές της Καραϊβικής») κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως θα είναι τουλάχιστον σαρωτικό.

2

Ο μύθος του «Lone Ranger» αποτελεί κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας και είναι πολύ παλιός - ξεκίνησε στη δεκαετία του '30 από το αμερικανικό ραδιόφωνο. Η ιστορία θέλει έναν πρώην Texas Ranger, να αυτονομείται και να μάχεται, πλάι στον Ινδιάνο φίλο του «Τόντο», την αδικία στην Αγρια Δύση.

Το ραδιοφωνικό σόου του 1933 ήταν ιδέα του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού WXYZ και έγινε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Ο χαρακτήρας ενέπνευσε ένα εξίσου επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ (που βασίλευε στην αμερικανική prime time από το 1949 μέχρι το 1957) και εξελίχτηκε σε comic book, λίγο πριν περάσει, όπως ήταν φυσικό, και στο σινεμά.

«Lone Rangers» (τον κεντρικό ήρωα δηλαδή) έχουν ερμηνεύσει πολλοί θρυλικοί ηθοποιοί της εποχής. Στο ραδιόφωνο οι Τζορτζ Σίτον, Ερλ Γκρέιζερ, αλλά με πιο επιτυχημένο από όλους τον Μπρέις Μπίμερ. Στην τηλεόραση, αλλά και στην πιο γνωστή κινηματογραφική του μεταφορά («Ο Εκδικητής με την Μαύρη Μάσκα» 1956) του έδωσε σάρκα και οστά ο Κλέιτον Μουρ. Τον Ινδιάνο «Τόντο» έχουν ερμηνεύσει επίσης αρκετοί ηθοποιοί αλλά τηλεοπτικά τον έκανε διάσημο ο Τζέι Σίλβερχιλς.

Ποιος έχει αμφιβολία ότι ο Τζόνι Ντεπ θα κλέψει την παράσταση; Δείτε παρακάτω το καινούριο τρέιλερ και διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «The Lone Ranger», το οποίο βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου.


<