Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι μόνο κακό παιδί, είναι και κακός Χριστιανός!

στα 10

Εξαλλες έκανε τις θρησκευτικές οργανώσεις ο Τζόνι Ντεπ, οι οποίες φοβούνται ότι ο ηθοποιός θα καεί στην κόλαση εξαιτίας της «Χριστουγεννιάτικης» συνεργασίας του με τους Babybird!

Ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι μόνο κακό παιδί, είναι και κακός Χριστιανός!

«Είδα έναν άντρα σ’ ένα μπαρ με μαλλιά σαν κυρίας / Αγκάθια με αίματα γύρω από τ’ αυτιά του σα να είναι τρελλός / Είχε τρύπες στα χέρια κι ένα σταυρό για πλάτη / Ελιωσε ένα βατόμουρο στο Perrier του και το είπε κρασί.»

Αυτοί είναι οι πρώτοι στίχοι του «Jesus Stag Night Club», του νέου τραγουδιού των Babybird με τη συνεργασία του Τζόνι Ντεπ και ενώ, αν το ακούσετε παρακάτω, μπορεί να σας φανεί ακαταμάχητο, δεν είχαν την ίδια γνώμη και οι θρησκευτικές οργανώσεις που αγριεύτηκαν Χριστουγεννιάτικα.

Στο τραγούδι της βρετανικής μπάντας, ο Χριστός κατεβάζει αλκοόλ σα να μην υπάρχει αύριο, κλέβει αμάξια και συχνάζει σε καυτά πάρτι.

Ο εκπρόσωπος της Χριστιανικής Ενωσης, Λι Ντάγκλας, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Star ότι το τραγούδι αποτελεί βλασφημία και ότι ο Τζόνι Ντεπ θα έπρεπε να ντρέπεται που συμμετείχε σ’ αυτό. Προέβλεψε μάλιστα ότι «μια μέρα ο Τζόνι Ντεπ και η παρέα του θα έρθουν αντιμέτωποι με την κρίση του Κυρίου και θα καούν στην κόλαση γι’ αυτό το έκτρωμα.»

Η οργάνωση «Focus on the Family» επίσης καταδίκασε το single, λέγοντας «Εχουμε αηδιάσει από τη συμπεριφορά του κ. Ντεπ. Γιατί έπρεπε να ηχογραφήσει αυτό το τραγούδι; Είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο των Χριστιανών όλου του κόσμου.»

Και τώρα, ποιος θα βρεθεί να προσφέρει στον σταρ έναν εορταστικό κουραμπιέ;