Buzz

Ο Τζόνα Χιλ πίσω από την Κάμερα

στα 10

Το πρώτο που μας έκανε εντύπωση όταν είδαμε την φωτογραφία που ποσταρε στο twitter ο Τζόνα Χίλ από τα γυρίσματα του βίντεο για το «Gonna Get Over You» της Σάρα Μπαρέιλις, ήταν το πόσο είχε αδυνατίσει. Μετά σταθήκαμε στο ότι σκηνοθετεί…

Ο Τζόνα Χιλ πίσω από την Κάμερα
Σάρα και Τζόνα

Στο «Moneyball» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Μπραντ Πιτ, μοιάζει να έχει την παχουλή φιγούρα που θυμόμαστε από ταινίες όπως το «Σηκωτός για τη Συναυλία» ή το «Cyrus», αλλά στη φωτογραφία (τραβηγμένη στις 30 Αυγούστου), δείχνει ένας καινούριος (σχεδόν μισός) άνθρωπος. Και μάλιστα σκηνοθέτης.

Το κλιπ που γύρισε για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μόλις έκανε την εμφάνιση του και η ίδια που όπως λέει, ξέρει τον Τζόνα Χιλ πολλά χρόνια, το περιγράφει σαν «ένα μείγμα του «Grease» και του «West Side Story» σε ένα σουπερμάρκετ του Ανατολικού L.A.»

Ο Τζόνα Χιλ από την άλλη αναφέρει ως βασική επιρροή του τα κλιπ του φίλου και ήρωά του Σπάικ Τζόνζι «του οποίου τα κλιπ έχουν διαμορφώσει τον κινηματογραφικό τρόπο σκέψης μου».

Το κλιπ είναι τουλάχιστον χαριτωμένο, αναμφίβολα feelgood και έξυπνο στον τρόπο που κλείνει την ιστορία και όντως, αν κάτι θυμίζει αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το «Its oh so Quiet» της Μπιορκ το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο Τζόνζι.

Δείτε το, θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Και Τζόνα, θέλουμε τη δίαιτα σου…