Buzz

Ο Τζέισον Στέιθαμ μιλά για το «Killer Elite»: δείτε το video και κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere

στα 10

Δυνατός και γερός για να γίνεις, πρέπει να μοιάζεις λίγο με τον Τζέισον Στέιθαμ, που τα βάζει με όλα και με όλους για να υπερασπιστεί τον μέντορά του στο «Killer Elite»!

Ο Τζέισον Στέιθαμ μιλά για το «Killer Elite»: δείτε το video και κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, όπως περιγράφονται στο μυθιστόρημα του Ράναλφ Φάινς, «Feathermen», αυτή η καταιγιστική περιπέτεια έχει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα: τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Κλάιβ Οουεν και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Στο «Killer Elite», ο Ντάνι, ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να αφήσει την παλιά του ζωή και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του. Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται, όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του, Χάντερ, πέφτει θύμα απαγωγής. Ο Ντάνι και η ομάδα του θα πρέπει να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών, με αρχηγό τον Σπάικ. Το ανθρωποκυνηγητό, η αγωνία και η καταιγιστική δράση θα ταξιδέψουν από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία, ως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση.

Δείτε στο παρακάτω video πώς προσέγγισε την ταινία και το ρόλο του ο Τζέισον Στέιθαμ και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να δείτε πρώτοι την ταινία.

Η Audiovisual και το Flix σας προσκαλούν στην avant-premiere του «Killer Elite», τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, στις 20:15, στο Village Park Ρέντη, αίθουσα 7 (Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ι. Ρέντης).

Στείλτε email στο info@flix.gr, γράφοντας στο subject «Killer Elite» και απαντήστε στην ερώτηση: με ποιον ηθοποιό είναι πιο ευτυχής που συνεργάστηκε ο Τζέισον Στέιθαμ;

Από μία διπλή πρόσκληση θα κερδίσουν 15 τυχεροί αναγνώστες του Flix. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν το πρωί της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου.

Το «Killer Elite» βγαίνει στους κινηματογράφους την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, από την Audiovisual.