Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο θα κάνει τραπεζάκι για να μιλήσει με τον Τενεσί Γουίλιαμς

στα 10

Κι αν δεν ακούει καλά, θα καλέσει το μηδέν...

Ο Τζέιμς Φράνκο θα κάνει τραπεζάκι για να μιλήσει με τον Τενεσί Γουίλιαμς

Παλαιότερα τον παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον. Τώρα με σχετικό εκνευρισμό. Κι όμως, ο Τζέιμς Φράνκο δεν παύει να μας εκπλήσσει!

Κρίνοντας από τις πιο πρόσφατες δράσεις του, είναι εμφανές ότι ο Φράνκο αναζητά δεσμούς με το καλλιτεχνικό παρελθόν που τον εμπνέει: υποδύθυκε τον Αλεν Γκίνσμπεργκ στο «Howl», σκηνοθέτησε ο ίδιος μια ταινία για τον Σαλ Μίνεο, το «Sal», ξαναμοντάρισε τις σκηνές του Ρίβερ Φίνιξ από το «Δικό μου Αϊνταχο», αλλά μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να συναντήσει κάποιο από τα ινδάλματά του από κοντά. Αυτό πρόκειται τώρα ν’ αλλάξει!

Ως μέρος της «Performa», του φεστιβάλ των τεχνών που γίνεται δυο φορές το χρόνο στη Νέα Υόρκη, ο Τζέιμς Φράνκο, παρουσία κοινού, θα καλέσει το πνεύμα του Τενεσί Γουίλιαμς για να συζητήσει μαζί του και να τον συμβουλευτεί – ναι, κανονικά, με τραπεζάκι, ενωμένα χέρια και χαρτόνι με γράμματα.

Αν όλα πάνε καλά και ο Φρανκο κουβεντιάσει όμορφα με τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα, στη συνέχεια θα κάνει οντισιόν για τους ρόλους του Τομ και της Λόρα στο «Γυάλινο Κόσμο», το έργο του Γουίλιαμς που πρόκειται ν’ ανεβάσει την ερχόμενη σεζόν στη σκηνή.

Δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα συμβεί με την οντισιόν εάν ο Τενεσί Γουίλιαμς δεν επικοινωνήσει με τον Τζέιμς, ή τι θα συμβεί εάν ο Φράνκο και ο Γουίλιαμς επικοινωνήσουν, αλλά αποφασίσουν ότι δε συμπαθιούνται!