Buzz

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Star Trek»

στα 10

Τόσο το σενάριο όσο και η καρέκλα του σκηνοθέτη έκαναν το γύρο της αγορά τους τελευταίους μήνες, για να καταλήξουν εκεί απ’όπου ξεκίνησαν όλα!

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Star Trek»
Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στα γυρίσματα του «Star Trek» του 2009

Με δύο τηλεοπτικές σειρές να φέρουν την υπογραφή του αυτή τη σεζόν στην Αμερική, το «Person of Interest» και το «Alcatraz» και το «MI4» να κοντεύει να ολοκληρωθεί, ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αποφάσισε ν’ασχοληθεί με κάτι ακόμα, για να μη βαριέται.

Είναι οριστικό ότι εκείνος θα σκηνοθετήσει το ατιτλοφόρητο ακόμα σίκουελ του νέου «Star Trek», το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων Αλεξ Κούρτσμαν και Ρομπέρτο Ορκι για βελτιώσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσουμε και πάλι τον Κρις Πάιν και τον Ζάκαρι Κουίντο, ενώ η ταινία πια προγραμματίζεται για έξοδο στους κινηματογράφους το νωρίτερο το καλοκαίρι του 2012.

Το ότι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε με το «Star Trek» του 2009 δεν αποτελεί και έκπληξη, μια και η ταινία είχε κάνει τότε παγκόσμιες εισπράξεις 385 εκατομμυρίων δολλαρίων, τα μεγαλύτερα έσοδα που έγιναν ποτέ από ταινία «Star Trek». Τώρα που όλα τακτοποιήθηκαν, το μέλλον μπορεί να ξεκινήσει...