Buzz

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο ρόλο του Ελτον Τζον!

στα 10

Μια βιογραφία του εκκεντρικού Ελτον Τζον χρειάζεται δύο πράγματα για να πετύχει: την άδεια του ίδιου του Βρετανού θρύλου και έναν πρωταγωνιστή που να μπορεί να καλύψει τέσσερις δεκαετίες μουσικής ιστορίας.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο ρόλο του Ελτον Τζον!

Το πρώτο (η άδεια του Ελτον Τζον), όχι μόνο υπάρχει, αλλά η βιογραφία του αποτελεί και προσωπικό του πρότζεκτ. Ωστόσο και για το δεύτερο (το ποιος δηλαδή θα αναλάβει το ρόλο του), ο Ελτον Τζον έχει όχι μόνο άποψη αλλά και επιθυμία: «Εχω μια λίστα και στο νούμερο 1 βρίσκεται ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, γιατί με έχει υποδυθεί ξανά στο παρελθόν - στο βίντεο του "This Train Don't Stop There Anymore" - και ήταν καταπληκτικός».

Η ταινία - που θα έχει τον τίτλο «Rocket Man», από το ομώνυμο τραγούδι του Τζον - θα είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, μια σουρεαλιστική ματιά στην καριέρα του, παρά μια παραδοσιακή βιογραφία, κάτι δηλαδή που θα ήθελε να μοιάζει στο «Moulin Rouge» του Μπαζ Λούρμαν.

«Προσπαθήσαμε να έχουμε τον Μπαζ, αλλά είναι τόσο πολυάσχολος. Εχουμε βρει σκηνοθέτη, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να τον ανακοινώσουμε. Είμαστε όμως όλοι πολύ ενθουσιασμένοι», δηλώνει ο Ελτον Τζον.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του «This Train Don't Stop There Anymore» που γράφτηκε το 2001 και συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ του Ελτον Τζον «Songs From the West Coast» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιτ ΛαΣαπέλ και φανταστείτε πως θα μοιάζει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε ψηλούς κοθόρνους...