Buzz

Ο Τζαντ Απατοου χτυπά με Vanity Fair και Φιόνα Απλ. Πράγματι, «This Is 40»!

στα 10

Το «κάτι-σαν-σίκουελ-του-Knocked-Up» έρχεται στις αίθουσες τόσο απόλυτα όσο… και τα 40 κι ο Τζαντ Απατοου κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το απολαύσουμε!

Ο Τζαντ Απατοου χτυπά με Vanity Fair και Φιόνα Απλ. Πράγματι, «This Is 40»!

Ο Τζαντ Απατοου, από εναλλακτική ιδιοφυία της κωμωδίας αναγνωρίζεται ως status symbol! Η απόδειξη; Ο ιδιοσυγκρασιακός, τολμηρός και τόσο τρυφερός δημιουργός, θα είναι ο «φιλοξενούμενος αρχισυντάκτης» του Vanity Fair, για το τεύχος του Ιανουαρίου, που είναι αφιερωμένο στην κωμωδία. Ο Απατοου είναι μόλις ο τρίτος άνθρωπος που έχει κερδίσει αυτό το προνόμιο, μετά τον Τομ Φορντ και τον Μπόνο των U2.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την έξοδο στις αίθουσες της Αμερικής της νέας του ταινίας, «This Is 40», που όσοι θεατές θεώρησαν κάποτε καμάρι τους ότι ανήκαν στην generation X, περιμένουν τώρα με ανυπομονησία.

Επιπλέον, όπως διαβάζουμε, το «This Is 40» θα είναι και η πρώτη ταινία του Απατοου με τουλάχιστον ένα πρωτότυπο τραγούδι στο soundtrack της: η Φιόνα Απλ γράφει για το φιλμ ένα τραγούδι με τον τίτλο «Dull Tool»! Κατά τα άλλα, στην ταινία θ’ ακούγονται από A-Ha μέχρι Pixies, ενώ στην πλοκή της συμπεριλαμβάνεται και η επανασύνδεση των The Rumor! Η Universal, στο πλαίσιο της προώθησης των ταινιών του στούντιο που υποστηρίζει για τις οσκαρικές υποψηφιότητες, ανέβασε πριν λίγες μέρες στο επίσημο website της, όχι απλώς πληροφορίες για το soundtrack της ταινίας, αλλά και ολόκληρο το σενάριο του «This Is 40», που μπορείτε να διαβάσετε κανονικά αν αποφασίσετε ότι βιάζεστε!

Το «This Is 40» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου και στην Ελλάδα στις 21 Φεβρουαρίου από τη UIP.

Περιμένοντας τα… 40, ή και απολαμβάνοντάς τα ήδη, διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το τρέιλερ εδώ.