Buzz

Ο Τζακ Γουάιτ θα υπογράψει το soundtrack του «Lone Ranger»

στα 10

Ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο πρώην frontman των White Stripes, αμετανόητος rock 'n' roller και φίλος του Τζόνι Ντεπ, Τζακ Γουάιτ, γράφει το μουσικό σκορ της αναβίωσης του θρυλικού γουέστερν.

Ο Τζακ Γουάιτ θα υπογράψει το soundtrack του «Lone Ranger»

Οταν η Disney υπόσχεται ότι θα αναβιώσει τον μύθο του «Longe Ranger» για τις νέες γενιές, το εννοεί και λέει κι ένα τραγούδι. Ή σφυρίζει ένα πειραγμένο μουσικό σκορ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζακ Γουάιτ είναι αυτός που θα συνθέσει το soundtrack της νέας ταινίας του Τζόνι Ντεπ, κολλητού του φίλου (και κάπως, αν τους προσέξετε, ίνδαλμα-copycat του).

Η ιδέα για τον Γουάιτ ήταν φυσικά του Ντεπ (ο οποίος είμαστε σίγουροι θα εμφανιστεί στα μικρά γράμματα του δίσκου, σε κάποιο κιθαριστικό σόλο) αλλά και του σκηνοθέτη Γκορ Βερμπίνσκι, ο οποίος είναι μεγάλος φαν του Γουάιτ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βερμπίνσκι δίνει ένα edge στα soundtrack των ταινιών του: στο «Rango» έβαλε τον Χανς Ζίμερ να συνεργαστεί με τον Ροντρίγκο Γκαμπριέλα για το μουσικό σκορ.

Ο Γουάιτ δεν έχει ποτέ υπογράψει εξολοκλήρου την μουσική ταινίας, έχει όμως συνθέσει τραγούδια για soundtrack (το τζέιμς-μποντικό «Another Way To Die» για το «Quantum of Solace» και τη διασκευή του «Wayfaring Stranger» για το «Cold Mountain»). Πιστεύουμε όμως ότι ένα πειραγμένο γουέστερν του ταιριάζει πολύ.

Γιατί το «The Lone Ranger» μόνο πειραγμένο θα είναι...

Διαβάστε για το cult ραδιοφωνικό σόου των 30ς που έγινε τηλεοπτική σειρά και μετά ταινίες και δείτε την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ ως Ινδιάνο, δίπλα στον συμπρωταγωνιστή του Αρμι Χάμερ.