Buzz

Ο Τόμπι Μαγκουάιαρ έχει ... poker face

στα 10

Σε μία από τις πιο παράξενες ειδήσεις της ημέρας μαθαίνουμε ότι Τόμπι Μαγκουάιρ παίζει πόκερ, κι όχι σπίτι τις Πέμπτες με φίλους και μπύρες. Αλλά σε αυτά τα κρυφά παιχνίδια που στήνονται σε V.I.P. σουίτες ξενοδοχείων, παιχνίδια όπου τζογάρονται μεγάλα ποσά και κόσμος καταλήγει στη φυλακή. Δεν του το είχαμε...

Ο Τόμπι Μαγκουάιαρ έχει ... poker face
Καταζητείται τζογαδόρος με το παρατσούκλι «Spiderman»

Ο Τόμπι Μαγκουάιρ άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για την μήνυση που έγινε εναντίον του σχετικά με κάποια κέρδη του σε παιχνίδια πόκερ.

Η μήνυση κατατέθηκε από την εταιρία Ruderman Capital Partners, της οποίας ο διευθυντής κεφαλαίου βρίσκεται στη φυλακή για κατάχρηση. Χρόνια τζογαδόρος ο Μπράντλεϊ Ράντμαν έβαλε χέρι βαθιά στην τσέπη της εταιρίας κι έχασε 5.2 εκ. δολάρια σε παιχνίδια πόκερ. Και από όσα λέει η μήνυση τα 311.300 από αυτά τα έχασε στον Τόμπι Μαγκουάιρ (μάλιστα 110.000 ήταν η χασούρα από ένα μόνο χέρι όπου κέρδισε ο Μαγκουάιρ μπλοφάροντας!)

Ο ηθοποιός απάντησε μέσω των εκπροσώπων του ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο και νομικές διευκρινήσεις για να πάρει θέση στο ζήτημα. Πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορεί να καταλάβει που εμπλέκεται ο ίδιος στην εξαπάτηση του Ράντμαν προς την εταιρία του. «Αν κάποιοι είναι υπεύθυνοι είστε εσείς που τον είχατε αφήσει να διαχειρίζεται τα χρήματά σας» ακούγεται ότι είπε ο Μαγκουάιρ.

Πάντως δεν αρνήθηκε ούτε ότι συμμετέχει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ούτε ότι παίζει τέτοια ποσά, ούτε ότι εισέπραξε επιταγές από τον Ράντμαν.

Ερευνώντας λίγο περισσότερο το θέμα ανακαλύψαμε ότι το πόκερ έχει μπει στη ζωή του ηθοποιού από το 2004 όπου άρχισε να συμμετέχει σε επαγγελματικά τουρνουά. Εγινε μάλιστα τόσο καλός που ο επαγγελματίας παίκτης και πρωταθλητής Φιλ Χέλμουθ αποκάλυψε το 2008 ότι «ο Μαγκουάιρ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 10 εκ. δολάρια σε παιχνίδια πόκερ στα τουρνουά.»

Και κάπως έτσι τα baby face αγόρια αποκαλύπτουν τα poker face ταλέντα τους.