Buzz

O Τομ Κρουζ έχει «θέματα» με το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον!

στα 10

Αν και είμαστε σίγουροι πως ο Πολ Τόμας Αντερσον έδειξε το «Τhe Master» στον Τομ Κρουζ, θέλοντας να πάρει τη γνώμη ενός φίλου Σαϊεντολόγου, η εν λόγω προβολή σημαίνει ταυτόχρονα και την έναρξη του marketing plan μιας ταινίας που, αν μη τι άλλο, θα...συζητηθεί!

O Τομ Κρουζ έχει «θέματα» με το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον!

Μετά την προβολή του...τρέιλερ του «Τhe Master» στην αγορά των Καννών και το αντίκτυπο που είχε στους αγοραστές, διανομείς και εν γένει φανατικούς του Πολ Τόμας Αντερσον, το πρώτο ερώτημα που ήρθε στα χείλη όλων ήταν ποιες θα είναι οι πιθανές αντιδράσεις των Σαϊεντολόγων σε αυτήν την «ελεύθερη βιογραφία του Λ. Ρον Χάμπαρντ».

Εξ ου και ο Πολ Τόμας Αντερσον υπήρξε προνοητικός και κανόνισε μια ειδική προβολή της ταινίας για τον φίλο του (και πρωταγωνιστή του στο «Μανολια»), Τομ Κρουζ προκειμένου να πάρει την πρώτη κρυάδα από επίσημα χείλη.

Το ρεπορτάζ λέει πως ο Κρουζ είχε «θέματα» με ορισμένα σημεία της ταινίας, ενώ τόσο ο Αντερσον όσο και ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πως θα προωθήσουν την ταινία σε σχέση με τις ομοιότητες της με την εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Λέγεται, ωστόσο, πως ο επόμενος θεατής της ταινίας θα είναι ο Τζον Τραβόλτα και πως μετά και από τις δικές του αντιδράσεις θα καταρτιστεί το προωθητικό πλάνο του «Τhe Master», είτε μη αναφέροντας πουθενά τη Σαϊεντολογία είτε ομολογώντας καθαρά πως, ναι, πρόκειται για μια ταινία βασισμένη στην πιο ισχυρή κάστα του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πηγές, οι ομοιότητες του «Τhe Master» με τη ζωή και το έργο του Λ. Ρον Χάμπαρντ βρίσκονται στο γεγονός πως η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός χαρισματικού «Μaster» (τον υποδύεται ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν), ο οποίος ιδρύει μια θρησκεία ονόματι «Τhe Cause». Ο Γιοακίν Φίνιξ, που για την ώρα πρωταγωνιστεί εξ ολοκλήρου στις πρώτες σκηνές της ταινίας που βγήκαν στη δημοσιότητα, υποδύεται έναν μπερδεμένο τυχοδιώκτη, ο οποίος θα βρει αυτά που ζητούσε στα διδάγματα του «Master» και θα γίνει το δεξί του χέρι.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε δείτε ξανά το υπνωτικό τρέιλερ παρακάτω.