Buzz

Ο The Boy γράφει τραγούδια εμπνευσμένα από το «Before Sunrise» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ!

στα 10

Συνεχίζοντας ακάθεκτος την παραγωγική του πολυμορφία, ο The Boy ηχογράφησε δέκα τραγούδια εμπνευσμένα από το «Before Sunrise» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Ακούστε ένα πρώτο - υπέροχο - δείγμα από το άλμπουμ «Before».

Ο The Boy γράφει τραγούδια εμπνευσμένα από το «Before Sunrise» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ!

UPDATE 19 Νοεμβρίου 2012

Mπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το «Βefore» του The Boy σε αυτήν τη διεύθυνση. Μεταξύ μας - θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια!

Διαβάστε περισσότερα για το Τhe Boy εδώ.


Μέλος μιας γενιάς που πίστεψε αμαχητί στη συνάντηση του Τζέσι και της Σελίν στο «Βefore Sunrise» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης είναι λογικό να ακούγεται αναπάντεχα ρομαντικός στο πρώτο δείγμα από το «Before», το άλμπουμ που αποτελείται από 10 τραγούδια και είναι εμπνευσμένο/αφιερωμένο στην ταινία που ακριβώς στα μισά των 90s μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά με ειλικρίνεια για τον έρωτα στα χρόνια της generation X.

Δεκαεπτά χρόνια μετά την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους και ενώ ο Τζέσι (Ιθαν Χοκ) και η Σελίν (Ζιλί Ντελπί) έχουν συναντηθεί ακόμη δύο φορές σε ταινίες του Λινκλέιτερ («Before Sunset» και «Waking Life») και αναμένοντας την τρίτη τους (και τελετυαία;) συνάντηση στο «Before Midnight» που γυρίστηκε στην Ελλάδα, ο The Boy ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα ανεβάσει στο Internet ολόκληρο το «Βefore», γυρίζοντας το χρόνο πίσω...

Τα δέκα τραγούδια που το αποτελούν παίρνουν τους τίτλους τους από την ταινία (1.Before 2.Au Revoir Later 3.Listening booth 4.Very old woman Very young boy 5.The Word 6.Bullishit detector 7.Rabbits 8.Botticelli angel 9.Friendhof der Namenlosen 10.Jesse and Celine) ενώ το «Friendhof der Nameniosen» που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω αναφέρεται στο Νεκροταφείο των Ανώνυμων στη Βιέννη, το οποιο επισκέπτεται σε μια από τις βόλτες του το ζευγάρι της ταινίας.

Μέχρι την κυκλοφορία του «Before», ο The Boy θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της καινούριας του ταινίας «Χιγκίτα» που προβάλλεται στο 53ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.