Buzz

O Ρόμπερτ Πάτινσον προκαλεί Επικίνδυνο Πάθος

στα 10

Κορίτσια, ο Πάτινσον. Οχι, αυτό είναι για το κοινό του «Twilight Saga». Κυρίες, ο Πάτινσον, αυτό είναι το «Bel Ami» (Επικίνδυνο Πάθος). Μία ταινία που θέλει την «R-Patz» φρενίτιδα να εξαπλώνεται στις συζύγους των παριζιάνικων σαλονιών του 19ου αιώνα.

O Ρόμπερτ Πάτινσον προκαλεί Επικίνδυνο Πάθος
Πρόσεχε Ούμα, δαγκώνει!

Αν δεν πίνει το αίμα έφηβων κοριτσιών, αυτή θα είναι η καριέρα του Πάτινσον; Θα παίζει τον νεαρό ζιγκολό που ξελογιάζει παντρεμένες σε ταινίες εποχής; Μετά το «Νερό για Ελέφαντες» έρχεται το «Επικίνδυνο Πάθος» και, αν κρίνει κανείς από το trailer και το καστ, έχουμε να δούμε τον σέξι Ρόμπερτ να σπάει κρεβάτια και καρδιές σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς πάθους και επικινδυνότητας: με μοιραία ξανθιά (Ούμα Θέρμαν), με σιγοβράζον κρυφό ηφαίστειο (Κριστίν Σκοτ Τόμας), με πιτσιρίκα έτοιμη για όλα (Κριστίνα Ρίτσι).

Στο Comic Con, όπου βρισκότανα ο Βρετανός γόης για το «The Twilight Saga's Breaking Dawn» σχολίασε και το ρόλο του στην ταινία των πρωτοεμφανιζόμενων Ντεκλάν Ντονελάν και Νικ Ορμερόντ, η οποία στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γκι ντε Μοπασάν.

Τι είχε να δηλώσει; «Να περιμένετε πολύ σεξ. Το αντίθετο από ό,τι έχετε συνηθίσει σε ταινίες εποχές. Στο Παρίσι του 1890 όλοι χρησιμοποιούσαν το σεξ για να ανελιχθούν, κι αυτό δείχνει η ταινία...»

Κι όσο αφορά τις συμπρωταγωνίστριές του, εκείνος φυσικά ξεχώρισε την Ούμα Θέρμαν. «Οι σκηνές σεξ με την Ούμα μ' έκαναν νευρικό. Εκείνη ερμηνεύει μία γυναίκα που χρησιμοποιεί το σεξ ως όπλο, εγώ ένα αγρίμι. Ο συνδυασμός ήταν επικίνδυνος...»

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Οκτώβριο.