Buzz

O Ρόμπερτ Πάτινσον παίρνει την κιθάρα του (και παρατάει την ηθοποιία)

στα 10

Το έχουμε ξαναπεί: σε κανέναν δε φτάνει ο τίτλος του σταρ, αν έχει την ευκαιρία να προσθέσει την μαγική λέξη «ροκ» μπροστά. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παρατάει για λίγο την ηθοποιία και ηχογραφεί το πρώτο του άλμπουμ. Ακούστε ένα ηχογραφημένο στιγμιότυπο από την ινκόγκνιτο εμφάνισή του σε open-mic βραδιά σε παμπ του Λονδίνου!

O Ρόμπερτ Πάτινσον παίρνει την κιθάρα του (και παρατάει την ηθοποιία)
Είχε πολεμήσει και για το ρόλο του Τζεφ Μπάκλεϊ στη βιογραφία που ετοιμάζεται, αλλά...

Εχει γίνει ίνδαλμα, αντικείμενο πόθου, πόστερ χιλιάδων εφηβικών δωματίων, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποφάσισε να πατήσει ένα μικρό pause στην κινηματογραφική του καριέρα και να αφοσιωθεί στην πραγματική, μία αγάπη του: (καλέ, ποια Μπέλα;) την μουσική.

Εχει ερμηνεύσει ένα κομμάτι για το soundtrack του Twilight, παίζει κιθάρα και πιάνο από μικρό παιδί, κάνει παρέα με μουσικούς, η αδελφή του είναι μέλος των «Aurora», και ο ίδιος είχε κάποτε συγκρότημα. Τώρα όμως φαίνεται ότι όλα συνωμοτούν στο ασχοληθεί σοβαρά με το μουσικό του μικρόβιο και να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Σύμφωνα με το US Weekly, ο Πάτινσον θέλει «έναν ροκ ήχο βασισμένο στις κιθάρες, πολύ γήινο, καθόλου ποπ». Ο ίδιος το περιέγραψε σαν ένα κράμα μεταξύ Ray LaMontagne και Van Morrison».

Κι όσο αφορά την προσωρινή του αποχώρηση από την μεγάλη οθόνη, το είχε δηλώσει ένα χρόνο πριν σε συνέντευξή του στο Collider: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν καταλαβαίνω όσους ακολουθούν παράλληλες μουσικές και κινηματογραφικές καριέρες. Για μένα απασχολούν διαφορετικά κομμάτια του εγκεφάλου μου. Δεν μπορώ να γράψω μουσική, όσο παίζω. Και το κακό είναι ότι τώρα οι μουσικοί φίλοι μου έχουν τις ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι κι εγώ είμαι δεσμευμένος με την ηθοποιία. Για αυτό σε μερικούς μήνες που θα απελευθερωθώ, θα σταματήσω για λίγο...»

Στο ηχογραφημένο στιγμιότυπο που ακολουθεί ο Πάτινσον ερμηνεύει το «Ι was broken» του Μάρκους Φόστερ. Και δεν τα πάει καθόλου άσχημα...