Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Ρίκι Τζερβέιζ ανοίγει τις Χρυσές Σφαίρες. Αλλά κρατάει το στόμα του (περίπου) κλειστό!

στα 10

Δύο λεπτά και δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά το τέλος της εισαγωγής του Ρίκι Τζερβέιζ στην 69η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το Χόλιγουντ πρέπει να ένιωσε ανακουφισμένο. Ο αιρετικός οικοδεσπότης που με την περσινή του εμφάνιση είχε δυσαρεστήσει καλεσμένους και μη, ήταν φέτος καυστικός, αλλά «μαζεμένος» και σε κάθε περίπτωση...αυθεντικά αστείος!

Ο Ρίκι Τζερβέιζ ανοίγει τις Χρυσές Σφαίρες. Αλλά κρατάει το στόμα του (περίπου) κλειστό!

Η επιλογή του Ρίκι Τζερβέιζ να είναι ξανά ο οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών, μετά την επεισοδιακή περσινή του εμφάνιση, υπήρξε το μεγάλο στοίχημα της χθεσινής απονομής. Στην πραγματικότητα, λίγοι είχαν αγωνία για τα βραβεία, όσο για το αν θα πέσουν στο «μεγάλο στόμα» του βρετανού κωμικού.

Μπορούσες να το καταλάβεις και από τα πρόσωπα των καλεσμένων στο ξενοδοχείο Βeverly Hilton, οι οποίοι κάθε φορά που τους έδειχνε η κάμερα ένιωθες πως κρατούσαν την αναπνοή τους μέχρι ο Τζερβέιζ να τελειώσει το μονόλογο του και να ανακαλύψουν αν συμπεριλαμβάνονται στους φετινούς «στόχους» του.

Δύο λεπτά και δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά, ο Τζερβέιζ αποδείχθηκε πιο έξυπνος από τις προσδοκίες όσων περίμεναν πως μετά τις «επιπλήξεις» των διοργανωτών για την περσινή του συμπεριφορά, θα επιστρέψει πιο «άγριος» από ποτέ. Αστείος, χαλαρός και αυτοσαρκαστικός, προτίιμησε να μην προκαλέσει νέα επεισόδια μένους προς το πρόσωπο του, αλλά να κρατήσει το επίπεδο «ψηλά», χτυπώντας κάτω από τη μέση μόνο την Κιμ Καρντάσιαν, τον Τζάστιν Μπίμπερ και το «beaver» της Τζόντι Φόστερ!

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος: «Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ με προειδοποίησε πως αν προσβάλλω κάποιον από εσάς ή κάποιον από αυτούς, αν προσβάλλω οποιοδήποτε θεατή ή προκαλέσω οποιαδήποτε αναστάτωση, θα με προσκαλέσουν σίγουρα και του χρόνου!».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εισαγωγή του Ρίκι Τζερβείζ!

Διαβάστε περισσότερα για όσα είπε ο Ρίκι Τζερβέιζ στην χθεσινή απονομή και γνωρίστε καλύτερα έναν από τους σπουδαιότερους βρετανούς κωμικούς του πλανήτη.