Buzz

O Ράιαν Ρέινολντς στον πλανήτη Οα

στα 10

Με ένα νέο κλιπ συνεχίζεται η προώθηση του «Green Lantern» που στην πραγματικότητα δεν θα χρειαζόταν τίποτε άλλο από αυτό το αφοπλιστικό αμήχανο βλέμμα του Ράιαν Ρέινολντς όταν αντικρίζει για πρώτη φορά τον πλανήτη Οα.

O Ράιαν Ρέινολντς στον πλανήτη Οα

Aφού νίκησε όλους τους υποψήφιους για το ρόλο του Χαλ Τζόρνταν (ανάμεσα τους ο Σαμ Γουόρθινγκτον, ο Κρις Πάιν, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τζάρεντ Λίτο και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), ο Ράιαν Ρέινολντς δηλώνει με υπερηφάνεια: «Ηξερα το "Green Lantern" από τότε που ήμουν μικρός, αλλά ποτέ δεν το είχα παρακολουθήσει προσεκτικά. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα όταν γνώρισα τον σκηνοθέτη Μάρτιν Κάμπελ. Η ταινία είναι τόσο αυθεντική που δεν ξεκινάει, όπως οι υπόλοιπες ταινίες βασισμένες σε κόμικ στην τρίτη πράξη. Ξεκινάει ήδη από τους τίτλους αρχής και η περιπέτεια ξεκινάει».

Ετοιμο για την πρεμιέρα της σε απαστράπτον 3D στις 17 Ιουνίου, το «Green Lantern» που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της DC Comics αναμένεται ήδη με αυξημένο ενδιαφέρον ως το outsider που μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Στο μάλλον χαμηλών τόνων κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Τόμαρ Ρε (με τη φωνή του Τζέφρι Ρας) συστήνει τον Χαλ Τζόρνταν στον πλανήτη Οα και η συνέχεια είναι απλά...φανταστική.