Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σας περιμένει «Στο Τέλος του Δρόμου»: κερδίστε προσκλήσεις!

στα 10

Η Seven Flims και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι τον Ράιαν Γκόσλινγκ να κάνει το γύρο του θανάτου, στην νέα ταινία του Ντέρεκ Σιανφράνς «Στο Τέλος του Δρόμου». Δηλώστε συμμετοχή!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σας περιμένει «Στο Τέλος του Δρόμου»: κερδίστε προσκλήσεις!

Ο Ντέρεκ Σιανφράνς, στη δεύτερη συνεργασία του με τον Ράιαν Γκόσλινγκ μετά το «Blue Valentine», συνεχίζει να κινηματογραφεί ιστορίες για την ανδρική ενηλικίωση μέσα από τη σχέση των ηρώων του με τις γυναίκες της ζωής τους και τις οικογένειές τους. Προχωρώντας την ενδοσκόπηση ένα βήμα παραπάερα, η νέα του ταινία φέρνει αντιμέτωπους δύο (αντι)ήρωες, στις απέναντι όχθες του νόμου (ο ένας ληστής, ο άλλος αστυνομικός) να έχουν ακριβώς τα ίδια κίνητρα για ό,τι κάνουν: να σταθούν σαν άντρες στην οικογένειά τους με τα φαντάσματα των πατεράδων τους να υπονομεύουν τις συγκρίσεις.

Ενας επαγγελματίας μοτοσικλετιστής επιδείξεων (Ράιαν Γκόσλινγκ), αναγκάζεται να γίνει ληστής τραπεζών για να εξασφαλίσει μια καθώς πρέπει ζωή για τον νεογέννητο γιο του και το κορίτσι του (Εύα Μέντες). Στο κατόπι του θα βρεθεί ένας αστυνομικός (Μπράντλεϊ Κούπερ) που προσπαθεί να τον συλλάβει, αλλά και να μείνει καθαρός σε ένα βρώμικο αστυνομικό σύστημα. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άντρες θα είναι κομβική, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

To πολυαναμενόμενο καινούριο φιλμ του Ντέρεκ Σιανφράνς, μετά το «Βlue Valentine» ενώνει τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Μπράντλεϊ Κούπερ και Εύα Μέντες σε ένα σκοτεινό οδοιπορικό προς την ενηλικίωση...

Αν θέλετε να δείτε πρώτοι το «Στο Τέλος του Δρόμου» την Τρίτη 9 Απριλίου στις 20:00 στα Village Cinemas στο The Mall Athens, (αίθουσα Europa 5) στείλετε ένα e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο win@flix.gr και απαραίτητο τίτλο «Στο Τέλος του Δρόμου». Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail τη Δευτέρα 8 Απριλίου.