Buzz

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σας περιμένει στο Gagarin 205 «Πάντα τη Δευτέρα»

στα 10

Ο συναυλιακός, εναλλακτικός, φεστιβαλικός χώρος του Gagarin 205 εγκαινιάζει μια απρόβλεπτη συνεργασία με τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο. Απόψε μαζί του στη σκηνή, ο Νίκος Πέρακης.

Flix Team
Ο Πέτρος Τατσόπουλος σας περιμένει στο Gagarin 205 «Πάντα τη Δευτέρα»
Πέτρος Τατσόπουλος

Κάθε Δευτέρα, στις 8 το βράδυ ο Πέτρος Τατσόπουλος θα συντονίζει και θα παρουσιάζει, στη σκηνή του Gagarin 205, ποικίλες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε διαδραστική σχέση με το κοινό που θα τις παρακολουθεί και θα συμμετέχει.

Οι διοργανωτές του «Πάντα τη Δευτέρα» υπόσχονται ζωντανές συζητήσεις με καλεσμένους που υποχρεωτικά ΔΕΝ θα συμφωνούν μεταξύ τους, αντισυμβατικές τιμητικές βραδιές σε μεγάλους δημιουργούς, -ξεχωριστές προβολές ταινιών, θεματικά πάνελ με απροσδόκητο περιεχόμενο και ακόμη πιο απροσδόκητη κατάληξη αλλά και κάθε είδους χάπενινγκ που θα συνδυάζουν το λόγο με το θέαμα κι ενίοτε τη μουσική

Απόψε στις 8 το βράδυ, ο Πέτρος Τατσόπουλος συναντά τον Νίκο Περάκη για μια συζήτηση χωρίς ατζέντα! Η συζήτηση θα ακολουθήσει την προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Νίκου Περάκη «Λούφα + 7», που πραγματεύεται την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας, από την επόμενη μέρα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου ως σήμερα, με αποσπάσματα από ταινίες του σε αφήγηση της Τζένης Θεωνά.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι Τζένη Θεωνά, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χαρίτων Χαριτωνίδης, και, φυσικά, το κοινό, το οποίο θα επιλέξει και ποια ταινία προτιμά να προβληθεί στη συνέχεια της ίδιας βραδιάς αυτή, μεταξύ των υποψηφίων «Art Therapy» και «Προστάτης Οικογενείας» του τιμώμενου σκηνοθέτη.