Buzz

Ο Πάτρικ Στιούαρτ και η Ολυμπιακή φλόγα

στα 10

Οι κάμερες συνέλαβαν τον «Πλοίαρχος Ζαν Λικ Πικάρντ», τον «Καθηγητή Χ», τον κατά κόσμο Βρετανό ηθοποιό Πάτρικ Στιούαρτ σε έναν ρόλο που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα τον συγκινούσε τόσο: λαμπαδηδοδρόμο της Ολυμπιακής φλόγας. Δείτε το βίντεο!

Ο Πάτρικ Στιούαρτ και η Ολυμπιακή φλόγα

O Σερ Πάτρικ Στιούαρτ είναι ένας από τους διάσημους Βρετανούς που δέχτηκαν να γίνουν λαμπαδηδοδρόμοι της Ολυμπιακής φλόγας και, από όσα διαβάζουμε και βλέπουμε, το έκανε με υπευθυνότητα, γλυκύτητα και ταπεινοφροσύνη. Φανερά συγκινημένος μάλιστα δήλωσε στον ρεπόρτερ του BBC: «Τι να σου κάνει ο ρόλος του πλοιάρχου στο Enterprise; Το να μεταφέρεις την Ολυμπιακή φλόγα είναι μία εμπειρία, πραγματικά από ... το έξω διάστημα!»

Συνεχίζοντας, ο πάντα κύριος Αγγλος πρωταγωνιστής πρόσθεσε: «Δεν είχα φανταστεί πόσο σημαντική είναι αυτή η διαδικασία μέχρι που ξεκίνησε. Μέχρι που είδα τις χιλιάδες κόσμου στους δρόμους, μέχρι που ένιωσα τον ενθουσιασμό να με πλημμυρίζει, αλλά και την έκδηλη χαρά των ανθρώπων οι οποίοι ένιωθαν ότι μοιραζόντουσαν κάτι ιστορικό!»

Ο Στιούαρτ μίλησε για την σημασία των Ολυμπιακών αγώνων και πώς χαράζονται στην μνήμη ενός λαού - ο ίδιος θυμάται ως παιδί στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων στο μεταπολεμικό Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο και ακούστε τι δήλωσε ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ.