Buzz

O Ντένζελ Γουάσινγκτον ήρωας

στα 10

Στην νέα ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Flight» θα πρωταγωνιστήσει ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο ρόλο θαρραλέου πιλότου που καταφέρνει να προσγειώσει ένα αεροσκάφος με 98 επιβάτες μετά από βλάβη. Μόνο που δεν είναι ακριβώς... ήρωας.

O Ντένζελ Γουάσινγκτον ήρωας

Το στούντιο της Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Ζεμέκις θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας περιπέτειας τους, με πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Γουάσινγκτον. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν οι δύο κάτοχοι Οσκαρ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Γουίπ, ενός πιλότου που επιτυγχάνει να προσγειώσει ένα αεροπλάνο με σοβαρή βλάβη, σώζοντας έτσι τους επιβάτες από σίγουρο θάνατο (θυμηθείτε την αληθινή ιστορία του Τσέλσι Σάλενμπεργκ που το προσγείωσε στον ποταμό Χάτσον). Ο κόσμος θεωρεί τον Γουίπ ήρωα, αλλά εκείνος παλεύει με την ξαφνική δημοσιότητα. Ταυτόχρονα, η εταιρία του διεξάγει έρευνες για τα αίτια της βλάβης και την συμπεριφορά του πιλότου της το βράδυ πριν την πτήση...

Αυτή θα είναι η ταινία που θα επιστρέψει τον Ζεμέκις στο live action, καθώς από το 2004 εργαζόταν σε ταινίες που είχαν να κάνουν με το animation και το stop-motion («The Polar Express», «A Christmas Carol»).

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στην Ατλάντα.