Buzz

O Ντέιβιντ Μπέκαμ γδύνεται για τον Γκάι Ρίτσι

στα 10

Και για να προωθήσει την καινούρια σειρά των εσωρούχων του για την αλυσίδα καταστημάτων της H&M. Δείτε το γεμάτο δράση και σάρκα φιλμάκι πιο κάτω!

O Ντέιβιντ Μπέκαμ γδύνεται για τον Γκάι Ρίτσι

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα H&M συνεργάζονται με αναγνωρίσιμα πρόσωπα τα οποία σχεδιάζουν ρούχα για την φίρμα, ούτε η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν έναν αναγνωρίσιμο σκηνοθέτη για να υπογράψει τα διαφημιστικά τους.

Στο παρελθόν, αναγνωρισμένοι σχεδιαστές αλλά και διασημότητες, δίχως ιδιαίτερη καριέρα στη μόδα, όπως η Μαντόνα, έχουν δημιουργήσει σειρές για τα καταστήματα, ενώ σκηνοθέτες όπως ο Μάικ Φίγκις ή η Σοφία Κόπολα έχουν γυρίσει διαφημιστικά σποτ.

Για την πιο πρόσφατη συνεργασία της φίρμας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, το διαφημιστικό, ή μικρού μήκους φιλμ αν προτιμάτε, σκηνοθετεί ο Γκάι Ρίτσι, ο οποίος βάζει τον Μπέκαμ να τρέχει μόνο με το εσώρουχό του στα προάστια του Λος Αντζελες, κυνηγώντας το μπουρνούζι του που πιάστηκε στο αυτοκίνητο της Βικτώρια.

Το κόνσεπτ είναι διασκεδαστικό (θυμίζει λίγο το «The Swimmer» του Φρανκ Πέρι με τον Μπαρτ Λάνκαστερ να διασχίζει την Αμερική μέσα από τις αυλές και τις πισίνες των φίλων του) και η ενέργειά του μεταδοτική.

Βεβαίως, δεν είμαστε σίγουροι ότι ακόμη κι αν αγοράσετε τα εσώρουχα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα αποκτήσετε τον πισινό του, τον οποίο ο Γκάι Ρίτσι μας προσφέρει στο πιάτο σε δυο τουλάχιστον close up, αλλά το φιλμάκι δεν παύει να είναι χαριτωμένο!

Δείτε το εδώ: