Industry

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ διαβάζει και… υπογράφει συλλεκτικές αφίσες!

στα 10

Δείτε τον πρωταγωνιστή να διαβάζει ένα απόσπασμα από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» και διεκδικείστε συλλεκτικές αφίσες.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ διαβάζει και… υπογράφει συλλεκτικές αφίσες!

Με την υπογραφή της Hammer Films, «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» είναι μια κλασική, ανατριχιαστική και σκοτεινή ταινία φαντασμάτων που σηματοδοτεί την ερμηνευτική «ενηλικίωση» του Ντάνιελ -Χάρι Πότερ- Ράντκλιφ.

Δείτε τον Ράντκλιφ, στο παρακάτω βίντεο, σε ταιριαστά μαύρο φόντο, να διαβάζει ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» της Σούζαν Χιλ και θα μπείτε γρήγορα στο νόημα και στην ατμόσφαιρα της ταινίας.

Η Audio Visual και το Flix έχουν στα χέρια τους δύο συλλεκτικές αφίσες που μπορούν να γίνουν δικές σας και να σας προκαλέσουν ανατριχίλες διαρκείας!

Ο ένας νικητής θα κερδίσει μία συλλεκτική αφίσα που δημιούργησε η Hammer για την ταινία. Τη ζωγράφισε στο χέρι ο Τζέφρι Χάμφριζ και εναρμονίζεται με το κλασικό στιλ των ταινιών τρόμου του στούντιο.

hammer

Ο άλλος νικητής θα κερδίσει μία ελληνική αφίσα της ταινίας, υπογεγραμμένη από τον Ντάνιελ Ράντκλιφ και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Τζέιμς Γουότκινς.

poster

Γράψτε μας στα σχόλια παρακάτω, τι θα μπροούσε να σας τρομάξει αν βρισκόσαστε σ’ ένα σκοτεινό, άδειο σπίτι που φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένο! Τα σχόλιά σας θα μπουν σε κλήρωση και οι νικητές θ’ ανακοινωθούν από εδώ στις 15 Φεβρουαρίου. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε και το email σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε το ξεχωριστό δώρο σας!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» που βγαίνει στους κινηματογράφους αύριο, Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου.