Buzz

Ο Ντάνι Μπόιλ ξανά σε Trances(potting)

στα 10

Στα άμεσα σχέδια του οσκαρικού πλέον Ντάνι Μπόιλ είναι το «Trances», το κινηματογραφικό ριμέικ της ομώνυμης διάσημης βρετανικής τηλεταινίας. Και όπως φαίνεται βρήκε και τον πρωταγωνιστή του, καθώς οι φήμες θέλουν τον Μάικλ Φασμπέντερ («Hunger», «Fish Tank», «Inglourious Basterds») να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το ρόλο.

Ο Ντάνι Μπόιλ ξανά σε Trances(potting)
Workaholism; Κούραση; Εχω παίξει στο «Hunger», δεν καταλαβαίνω τίποτα

Ο Ντάνι Μπόιλ είχε δηλώσει ότι δεν σκόπευε να σκηνοθετήσει κάτι πριν το 2012 και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, την οποία έχει αναλάβει. Ομως η πρόσφατη θεατρική του επιτυχία (σκηνοθέτησε «Frankenstein» για το εθνικό θέατρο) μάλλον του άνοιξε την όρεξη.

Και μιλώντας για όρεξη θυμήθηκε το φιλμ του Στιβ Μακ Κουίν και τον εξαιρετικό πρωταγωνιστή του, Μάικλ Φασμπέντερ. Ο Μπόιλ φημολογείται ότι πρότεινε στον Φασμπέντερ να αναλάβει τον ρόλο του master mind πίσω από μία περίτεχνη ληστεία που οργανώνεται σ' έναν οίκο δημοπρασίας. Μόνο που ο εγκέφαλος της ληστείας παθαίνει ...αμνησία, και κανείς άλλος δεν ξέρει που έκρυψε τα λάφυρα.

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Φασμπέντερ θα αποδεχτεί το ρόλο, αλλά αν το κάνει το πρόγραμμά του θα είναι ασφυκτικό. Περιμένουμε να τον δούμε στα: «X-Men: First Class», «Jane Eyre» στην νέα ταινία του Ντέιιβιντ Κρόνεμπεργκ «A Dangerous Method», στο επόμενο φιλμ του Στιβ Μακ Κουίν «Shame», στο πολυαναμενόμενο πρίκουελ του «Alien» του Ρίντλέι Σκοτ, «Prometheus».

Δεν το γκρινιάζουμε. Απλά ευχόμαστε να μην καεί ένας τόσο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Εστω κι αν πίσω από το «κάψιμο» βρίσκεται ο trainspotting Μπόιλ.