Industry

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης κάνει casting

στα 10

Μετά από μια πολυ μακρινή απουσία, ο σκηνοθέτης του «Μαύρο Γάλα» και του «Ράδιο Μόσχα», επιστρέφει στο σινεμά. Και αναζητά τους πρωταγωνιστές του.

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης κάνει casting

«Ετοιμάζομαι κι εγώ μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναγκαστικής αποχής είναι μια ταινία στα πλαίσια της αυτοδιαχείρησης όπως πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται πλέον οι ταινίες. Λέγεται «Οι Αισθηματίες» είναι μια ιστορία σύγχρονη, μια πολύ μαύρη κωμωδία...». Αυτά έλεγε τον Φεβρουάριο στο Flix o Νίκος Τριανταφυλλίδης για την επόμενη ταινία του, την πρώτη του μετά το ντοκιμαντέρ του «Screamin' Jay Hawkins: I Put a spell on Me», το 2001.

Χτες στην σελίδα του στο facebook αναρτήθηκε μια ανακοίνωση-κάλεσμα για το casting της καινούριας του ταινίας, πράγμα που σημαίνει ότι η πορεία των «Αισθηματιών» προς την οθόνη συνεχίζεται, με σταθερότητα. Αλλά όχι... ασφάλεια. Η ανακοίνωση έλεγε τα ακόλουθα:

Ζητούνται ηθοποιοί, γυναίκες και άντρες, που δεν φοβούνται για την ασφαλειά τους και ότι αυτό συνεπάγεται. Σας καλούμε λοιπόν με πλήρη ανασφάλεια να υποβάλλετε στον ποινικό κρατούμενο βοηθό σκηνοθέτη, Γιάννη Χαριτίδη τα εξής : Πλήρες βιογραφικό με πρόσφατες φωτογραφίες (Ολόσωμες, προφίλ - ανφάς) και μερικά λόγια για τον εαυτό σας.

Δεν θα γίνει ανοιχτή ακρόαση με λίστες αναμονής. Αλοίμονο! Θα προτιμηθούν ανυπάκοοι-ες, ελεύθεροι-ες, άνθρωπΙνες-άνθρωποι. Αντε και καλή τύχη μας.

Ρόλοι: Γυναίκες – Ηλικία 25-35 Άντρες – Ηλικία 40-50

Αν νοιώθετε ανυπάκοοι και ανυπάκοες και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη νέα ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη, στείλτε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση johnharitidis@gmail.com.