Buzz

O Μπενίσιο Ντελ Τόρο είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ

στα 10

Οχι ακριβώς μια βιογραφία του νονού των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ, το «Paradise Lost» του πρωτοεμφανιζόμενου Ιταλού Αντρέα Ντι Στέφανο δίνει την ευκαιρία στον Μπενίσιο Ντελ Τόρο να υποδυθεί ακόμη ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ταλέντου του.

O Μπενίσιο Ντελ Τόρο είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του ηθοποιού Αντρέα Ντι Στέφανο (πιο πρόσφατη εμφάνιση του στη «Ζωή του Πι»), το «Paradise Lost» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού σέρφερ, του Νικ (τον υποδύεται ο Τζος Χάτσερσον), ο οποίος επισκέπτεται τον αδερφό του στην Κολομβία και εκεί ερωτεύεται παράφορα ένα πανέμορφο κορίτσι, τη Μαρία που τυχαίνει να είναι η ανηψιά του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Το «Paradise Lost» δεν είναι λοιπόν μια τυπική βιογραφία του νονού των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ, όπως ας πούμε την είχε οραματιστεί εδώ και χρόνια ο Ολιβερ Στόουν (μη χάσει...), ο Αντουάν Φουκουά και ο Τζο Κάρναχαν, αλλά ένα ρομαντικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα με φόντο μια χώρα σε απόλυτη παρακμή, με τον Εσκομπάρ σε δεύτερο - αλλά καθοριστικό - ρόλο.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στον Παναμά, στα σύνορα της Κόστα Ρίκα και του Τσέρο Αζούλ, ενώ η πρώτη φωτογραφία του Μπενίσιο Ντελ Τόρο στο ρόλο του Εσκομπάρ είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να φαντάζεστε:

2

Δείτε παρακάτω και ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας που θα δούμε σύντομα στις αίθουσες:

poster