Industry

Ο «Λύκος της Wall Street» σπάει ένα γ…στερό ρεκόρ!

στα 10

Το νέο, πολύκροτο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε, περνά θριαμβευτικά στο # 1 της λίστας με τις ταινίες όπου ακούγεται περισσότερες φορές η λέξη fuck…

Ο «Λύκος της Wall Street» σπάει ένα γ…στερό ρεκόρ!

Το περισσότερο δεν είναι ποτέ αρκετό… Αυτό είναι το μότο των ηρώων του «The Wolf of Wall Street», της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε και του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που καταγράφει όπως καμία την ασυδοσία και τη σε βαθμό χυδαιότητας πλεονεξία των νεόπλουτων χρηματιστών της Αμερικής της δεκαετίας του ’90. Αυτό το ατμοσφαιρικό, αχαλίνωτο πορτρέτο, εκτός από το να συλλέγει βραβεία μετά την έξοδό του στις αίθουσες, αλλά και να προκαλεί την οργή των politically correct Αμερικανών που θεώρησαν ότι ωραιοποιεί την κατάχρηση, μόλις κατάφερε να σπάσει κι ένα απρόσμενο, αλλά οπωσδήποτε απολαυστικό κινηματογραφικό ρεκόρ.

Ο «Λύκος της Wall Street» βγήκε στην Αμερική ως R-rated (με τόσα ναρκωτικά και σεξ θα ήταν παράξενος όποιος άλλος χαρακτηρισμός) και, σύμφωνα με τη Wikipedia, μέσα στη διάρκεια των 180 λεπτών της ταινίας, περιέχει 506 φορές της λέξη «fuck», δηλαδή μία φορά κάθε 21,3 δευτερόλεπτα. Τα πρωτεία στη λίστα των ταινιών μυθοπλασίας όπου ακούγονται τα περισσότερα «fuck», ως τώρα κρατούσε η ταινία του 1999, «Summer of Sam» του Σπάικ Λι, με 435 αναφορές με επόμενη το «Nil by Mouth» του Γκάρι Ολντμαν του 1997, με 428 αναφορές. Ωστόσο ο «Λύκος της Wall Street» δεν είναι η πρώτη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που μπαίνει στη λίστα, μια και στη θέση # 4 βρίσκουμε το «Καζίνο» με 422 «fuck» και στη θέση # 11 το «Goodfellas» με μόλις 300.

Δείτε εδώ σε ένα βίντεο όλα τα... fuck του «Λύκου της Wall Street»:


Διαβάστε και δείτε... πολλά περισσότερα για τον «Λύκο της Wall Street» εδώ