Buzz

Ο Λίαμ Νίσον έχει κάτι να σου πει: πάτα το play!

στα 10

Κι όταν ο Λίαμ Νίσον έχει κάτι να σου πει δεν φέρνεις αντιρρήσεις. Δείτε το βίντεο λοιπόν στο οποίο συντάσσεται με όσους αγωνίζονται να σταματήσουν την κακοποίηση μικρών παιδιών.

Ο Λίαμ Νίσον έχει κάτι να σου πει: πάτα το play!

Μπορεί η βία να του ταιριάζει τελευταία, καθώς έχει μεταμορφωθεί σε επιτυχημένο action hero, όμως ο Λίαμ Νίσον δεν την προσυπογράφει στην πραγματικότητα. Ειδικά όταν αφορά μικρά παιδιά. Για αυτό και δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στο νέο διαφημιστικό της UNICEF που καλεί τον κόσμο να ανοίξει τα μάτια του και να επέμβει όταν παρατηρεί περιστατικά βίας με θύματα ανηλίκους.

Ο Νίσον είναι έτσι κι αλλιώς Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF εδώ και πολλά χρόνια (μία δραστηριότητα που μοιραζόταν με την Νατάσα Ρίτσαρντσον) αλλά αυτή η καινούργια καμπάνια τον βρίσκει σύμμαχο για τους επόμενους 12 μήνες τουλάχιστον, όπου θα αποτελεί τον εκπρόσωπό της.

«Επειδή δεν μπορείτε να τη δείτε δεν σημαίνει ότι η βία με στόχο τα παιδιά δεν υπάρχει» μας λέει ο Νίσον στο διαφημιστικό κλιπάκι που επιλέγει όντως να μη δείξει όσα αφηγείται ο ηθοποιός. «Κάντε το αόρατο, ορατό. Βοηθήστε μας να εξαφανίσουμε την παιδική βία!»

Δείτε το βίντεο: