Buzz

O Λάρι Μάλεν των U2 τώρα πρωταγωνιστής!

στα 10

Δείτε το trailer του «Man on the Train», του αγγλόφωνου remake της βραβευμένης ταινίας του Πατρίς Λεκόντ «Ο Ανθρωπος του Τρένου», και κοιτάξτε προσεχτικά τον πρωταγωνιστή. Ναι, είναι ο Λάρι Μάλεν - ο ντράμερ των U2.

O Λάρι Μάλεν των U2 τώρα πρωταγωνιστής!
Electrical storm...

Φαίνεται πώς το ρόλο του «Ανθρώπου του Τρένου», του τυχοδιώκτη ληστή και κεντρικού (αντι)ήρωα της ταινίας, πρέπει να τον παίζει πάντα μία ροκ φάτσα. Στη γαλλική εκδοχή του Πατρίς Λεκόντ, ο «Μιλάν» ήταν ο Τζόνι Χάλιντεϊ. Στην διασκευή της Ιρλανδής Μέρι ΜακΓκούκιαν, ο «Κλέφτης» είναι ο Λάρι Μάλεν Τζούνιορ - ναι, ο ντράμερ της διασημότερης ροκ μπάντας στον κόσμο, των U2.

Ο Μάλεν ερμηνεύει το ρόλο ενός μυστηριώδους άντρα που κατεβαίνει από το τρένο σε μία μικρή επαρχιακή πόλη με σκοπό να ληστέψει την τοπική τράπεζα. Μία τυχαία γνωριμία με έναν συνταξιούχο καθηγητή ποίησης ξεκινάει ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας-ποντικού. Βλέπετε ο Ποιητής πάντα ζήλευε μία ζωή δράσης, αλλά ίσως και ο Κλέφτης να επιθυμεί κρυφά την ηρεμία της νομιμότητας.

Θα τα καταφέρει ο Λάρι να κρατήσει το βάρος του ρόλου, ειδικά απέναντι στον Ντόναλντ Σάδερλαντ ο οποίος ερμηνεύει το ρόλο του καθηγητή; Οσοι έχουν δει την ταινία μιλάνε θετικά.

Δείτε το trailer και πέστε μας τη γνώμη σας...

Στην Αμερική η ταινία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 28 Οκτωβρίου.