Buzz

Ο Κώστας Ζάπας ανακοινώνει το ελληνικό καστ του «Φράνκενσταϊν: Η Οδύσσεια του Θανάτου»

στα 10

Γνωρίζουμε ότι τη μουσική της ταινίας γράφει ο Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι κι ότι στο καστ συμμετέχει ο Βρετανός ηθοποιός Στίβεν Μπέρκοφ. Τώρα η Minus Pictures ανακοινώνει και τους Ελληνες πρωταγωνιστές.

Ο Κώστας Ζάπας ανακοινώνει το ελληνικό καστ του «Φράνκενσταϊν: Η Οδύσσεια του Θανάτου»

Δυο χρόνια μετά την «Ανταρσία της Κόκκινης Μαρίας», ο Κώστας Ζάπας ετοιμάζεται για τη δική του διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος της Μέρι Σέλεϊ, την ταινία «Φράνκενσταϊν: Η Οδύσσεια του Θανάτου». Το νέο φιλμ του Κώστα Ζάπα θα γυριστεί στην Ελλάδα, θα είναι όμως μια αγγλόφωνη, διεθνής συμπαραγωγή.

Μετά το όνομα του Βρετανού Στίβεν Μπέρκοφ που ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, η Minus Pictures μας ενημερώνει για τους Ελληνες ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην ταινία, σ’ ένα καστ πιο επώνυμο απ’ οποιαδήποτε από τις προηγούμενες ταινίες του Ζάπα: Αγγελική Παπαθεμελή, Λυδία Φωτοπούλου, Ερρίκος Λίτσης και Αντώνης Παπαδόπουλος μπαίνουν στην περιπέτεια του «Φράνκενσταϊν: Η Οδύσσεια του Θανάτου».

Θυμίζουμε ότι ο Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι, συνθέτης των σάουντρακ ταινιών όπως τα «2046», «Ιπτάμενα Στιλέτα» και «Ερωτική Επιθυμία» θα κάνει την μουσική της ταινίας, ενώ τα ειδικά εφέ της ταινίας θα επιμεληθεί ο Παναγιώτης Ράππας.

Διαβάστε περισσότερα για το «Φράνκενσταϊν: Η Οδύσσεια του Θανάτου».

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Ζάπας στο Flix, στο πλαίσιο του αφιερώματος που έγινε στις ταινίες του στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.