Buzz

«Ο κίνδυνος είναι πραγματικός. Ο φόβος είναι επιλογή». Νέο τρέιλερ για το «After Earth» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Μοιάζει να είναι το πιο φιλόδοξο από τα αμερικανικά blockbusters του καλοκαιριού, βγαίνει στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου (και στην Ελλάδα ταυτόχρονα) κι είναι η ευκαιρία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν να συγχωρεθεί για τις τελευταίες του ταινίες.

«Ο κίνδυνος είναι πραγματικός. Ο φόβος είναι επιλογή». Νέο τρέιλερ για το «After Earth» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Το «After Earth» έχει νέο, πιο μεγάλο, πλούσιο και κατατοπιστικό τρέιλερ, με τον Γουιλ Σμιθ και τον γιο του (στην ταινία και στη ζωή) Τζέιμι να πρέπει να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον για να επιβιώσουν στον αφιλόξενο πλανήτη Γη. Παράλληλα, όπως θα έκαναν και σε μια κοινωνική σύγχρονη ταινία άλλου είδους, ο μπαμπάς (ενοχικός σαν μπαμπάς διαζυγίου), οδηγεί το μικρό γιο του στο να κάνει μόνος του τα σημαντικά πρώτα βήματα στη ζωή. Μόνο που αντί να τον αποτρέπει από το σεξ και τα ναρκωτικά, τον προστατεύει από μεταλλαγμένα ζώα και επιθετικά aliens.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, μια καταναγκαστική προσγείωση φέρνει τον έφηβο Κιτάι Ρέιτζ και το θρυλικό πατέρα του, Σάιφερ, στην ερειπωμένη, έρημη Γη, 1.000 χρόνια αφότου κατακλυσμιαία γεγονότα ανάγκασαν την ανθρωπότητα να εγκαταλείψει τον πλανήτη. Καθώς ο Σάιφερ είναι σοβαρά τραυματισμένος, ο Κιτάι πρέπει να ξεκινήσει μόνος του ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει βοήθεια, διασχίζοντας αχαρτογράφητες περιοχές, αντιμετωπίζοντας τα εξελιγμένα είδη ζώων που τώρα έχουν κυριεύσει τη Γη και διαφεύγοντας από ένα ασταμάτητο εξωγήινο πλάσμα που απελευθερώθηκε με το ατύχημα. Πατέρας και γιος θα χρειαστεί να μάθουν να συνεργάζονται και να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον αν θέλουν να έχουν μια ευκαιρία να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Η ταινία, που κόστισε 130 εκ. δολάρια, προορίζεται για εισπρακτικό θρίαμβο στο box office αλλά και για μέσο επανόρθωσης του Σιάμαλαν που με ταινίες σαν το «Lady in the Water», το «Happening» και το «The Last Airbender» έχει επειγόντως ανάγκη να ξανακερδίσει τους θαυμαστές του.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ, διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία και δείτε στο gallery την νέα αφίσα και φωτογραφίες.