Buzz

Ο Κάμερον Κρόου είναι Sigur Ros για το μέλλον!

στα 10

Μπορεί ο Κάμερον Κρόου να βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την πρεμιέρα του «Pearl Jam Twenty» στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ωστόσο η επόμενη ταινία του βρίσκεται ήδη στα σκαριά!

Ο Κάμερον Κρόου είναι Sigur Ros για το μέλλον!

Θα λέγεται «We Bought a Zoo» και κεντρικός ήρωας θα είναι ένας πατέρας που, όταν η γυναίκα του πεθαίνει, παίρνει όλη την οικογένεια κι εγκαθίσταται κοντά σ’ έναν παλιό ζωολογικό κήπο, αποφασισμένος να του ξαναδώσει ζωή! Το καστ είναι εντυπωσιακό, με τον Ματ Ντέιμον να υποδύεται τον πατέρα και κοντά του τη Σκάρλετ Γιόχανσον, την Ελ Φανινγκ και τον Τόμας Χέιντεν Τσερτς.

Ακόμα πιο ευχάριστη είναι η είδηση ότι το soundtrack της νέας ταινίας του τόσο μουσικόφιλου σκηνοθέτη θα κάνει ο Jonsi, ο frontman των Ισλανδών Sigur Ros. Αλλωστε, ο Κρόου είχε χρησιμοποιήσει τραγούδια του συγκροτήματος και στο «Vanilla Sky», οπότε η συνεργασία των δύο δημιουργών δεν είναι ακριβώς πρωτιά.

Να σας φτιάξουμε και λίγο ακόμα; Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε διοργάνωση της Ενωσης Αμερικανών Κριτικών Τηλεόρασης, για την προώθηση του «Pearl Jam Twenty», ο Κάμερον Κρόου συζήτησε την πιθανότητα να κάνει κάποτε ένα σίκουελ του «Say Anything», της αξέχαστης κομεντί του 1989 με τον Τζον Κιούζακ και την Αϊόνι Σκάι: «Το ‘Say Anything’ είναι το μόνο πράγμα που έχω γράψει, που θα σκεφτόμουν, έστω, να ξαναμεταχειριστώ. Το μελετάω κάθε τόσο και μια φορά το συζήτησα και με τον Τζον Κιούζακ. Είναι η μόνη ιστορία μου στην οποία μπορεί κάποτε να προστεθεί ένα κεφάλαιο.» Από τη μία η σκέψη μας γεμίζει ανυπομονησία, από την άλλη κάποια πράγματα πρέπει να μένουν ως έχουν. Πώς να σκεφτούμε τον Τζον Κιούζακ στο σίκουελ να κρατά με σηκωμένα χέρια, έξω από το παράθυρο της αγαπημένης του, το i-pad;