Buzz

Ο «John Carter» στη Γη. Δείτε δέκα λεπτά από την ταινία

στα 10

Λίγες μέρες πριν την έξοδο του φιλμ του Αντριου Στάντον στις αίθουσες, δείτε μια σκηνή από το φιλμ. Που διαδραματίζεται ολόκληρη στον πλανήτη μας.

Ο «John Carter» στη Γη. Δείτε δέκα λεπτά από την ταινία
Οχι, δεν υπάρχουν άλογα στον Αρη...

Μπορεί ο πλανήτης Αρης να έχασε γρήγορα τη θέση του στον τίτλο του «John Carter», όμως όπως πολύ καλά ξέρετε, το φιλμ του Στάντον διαδραματίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στον Κόκκινο πλανήτη που όπως ανακαλύπτουμε δεν είναι ούτε νεκρός ούτε ακατοίκητος.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι πως οι περιπέτειες του Τζον Κάρτερ, ξεκινούν στη Γη, και συγκεκριμένα στην Αριζόνα, λίγο μετά το τέλος του αμερικάνικου εμφυλίου πολέμου. Στο απόσπασμα που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, θα ανακαλύψετε πως ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια του ήρωα που τον έφερε στην άλλη άκρη του ηλιακού μας συστήματος.

Στο κλιπ που έρχεται από την αρχή της ταινίας οπότε μπορείτε να το δείτε και σαν εισαγωγή στο φιλμ, ο ανιψιός του Τζον Κάρτερ, Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ (ναι ο συγγραφέας των περιπετειών του στην... αληθινή ζωή), ξεκινά να διαβάζει το ημερολόγιο του θείου του το οποίο του εμπιστεύεται ο δικηγόρος του αμέσως μετά τον μυστηριώδη θάνατό του.

Και η ιστορία ξεκινά στην Αριζόνα, με τον Κάρτερ να έχει εγκαταλείψει τον στρατό αναζητώντας μια σπηλιά γεμάτη χρυσάφι και τον Μπράιαν Κράνστον στον ρόλο ενός στρατιωτικού που είναι αποφασισμένος να τον φέρει με κάθε τρόπο πίσω στο στράτευμα.

Κλικ στο βίντεο!