Buzz

Ο Γουιλ Φερέλ είναι ο Αρμάντο. Και θα σώσει την τιμή της Σόνια!

στα 10

Το νέο τρέιλερ για το «Casa de mi Padre» δίνει βάσιμες ελπίδες ότι ο Γουιλ Φερέλ θα κάνει πετυχημένη καριέρα και στην Αμερική!

Ο Γουιλ Φερέλ είναι ο Αρμάντο. Και θα σώσει την τιμή της Σόνια!

Αν δεν είστε fans του Γουιλ Φερέλ προσπεράστε. Αν είστε, μη χάσετε το νέο τρέιλερ του απολαυστικού «Casa de mi Padre», δίλεπτο και… έγχρωμο!

Η ομάδα που λίγα χρόνια πίσω παρουσίασε το «Anchorman», επιστρέφει με μια λατινοαμερικάνικη ξεκαρδιστική τραγωδία! Ο Γουιλ Φερέλ είναι ο Αρμάντο Αλβαρεζ, ένας γενναίος μεξικανός που προσπαθεί να διασώσει το ράντσο του πατέρα του. Ο Ντιέγκο Λούνα είναι ο αδελφός του, Ραούλ, που βρίσκει τα απαραίτητα χρήματα με αμφίβολες μεθόδους. Οταν όμως ο Αρμάντο θα ερωτευτεί τη Τζένεσις Ροντρίγκες, ή Σόνια, την αρραβωνιαστικιά του αδελφού του και στη σκηνή θα προστεθεί ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, ο Ονζα, μεγαλέμπορος στο τοπικό καρτέλ, η εξέλιξη για τον γενναίο Αρμάντο θα γίνει ακόμα πιο απειλητική.

Παρωδία γουέστερν σε συνδυασμό με λατινοαμερικανική τηλεοπτική σειρά, το «Casa de mi Padre» υπόσχεται… χρώμα, δράμα, δράση, γέλιο και άφθονη κιθάρα! Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου. Στην Ελλάδα μάλλον ποτέ, πράγμα που μόνο θα μεγαλώσει το μύθο του Αρμάντο Αλβαρεζ!