Industry

Ο Γιάννης Οικονομίδης αναζητά πρωταγωνίστρια!

στα 10

Τα νέα λοιπόν είναι δύο: πρώτον ότι ο Γιάννης Οικονομίδης διοργανώνει μια ακρόαση για γυναίκες ηθοποιούς και δεύτερον ότι ξεκινάει την προετοιμασία της τέταρτης μεγάλου μήκους ταινίας του. Μέχρι στιγμής έχουμε λεπτομέρειες μόνο για το πρώτο...

Flix Team
Ο Γιάννης Οικονομίδης αναζητά πρωταγωνίστρια!

Οποιος έχει δει τις ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη («Σπιρτόκουτο», «Η Ψυχή στο Στόμα», «Μαχαιροβγάλτης») γνωρίζει καλά πως στο κατεξοχήν ανδρικό του σύμπαν, οι γυναίκες είναι ήρωες - κλειδιά, καταλύτες όχι μόνο της δράσης αλλά του ψυχολογικού βάρους των ιστοριών που αφηγείται. Επίσης γνωρίζει καλά πως το να είσαι ηθοποιός σε μια ταινία του Γιάννη Οικονομίδη είναι μια εμπειρία, κάτι περισσότερο από μια απλή ερμηνεία ενός ρόλου γραμμένου σε ένα σενάριο.

Αν λοιπόν είστε γυναίκα ηθοποιός ηλικίας από 37 έως 47 ετών και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε βασικό ρόλο στην καινούρια ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την κα. Σωτηρία Μαρίνη για να κλείσετε ραντεβού για την ακρόαση στο τηλέφωνο 210 - 8815758 από Τετάρτη 18 έως και Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρες από 15.00 έως και 18.00 ή να στείλετε e-mail στο info@argonautsproductions.gr με θέμα «casting ταινίας Γιάννη Οικονομίδη».

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στην εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στην οδό Ζαΐμη 27, στον 1ο όροφο (περιοχή Εξάρχεια) την Παρασκευή 27Απριλίου, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου, κατόπιν ραντεβού.