Industry

Ο Φιλ Σπέκτορ καταθέτει μηνύσεις μέσα από τη φυλακή!

στα 10

Εξαλλος ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός, όχι με τις περούκες που χρησιμοποιεί ο Αλ Πατσίνο για να τον υποδυθεί, αλλά με την πολιτεία της Αλάμπρα που θέτει σε κίνδυνο το σπίτι του.

Ο Φιλ Σπέκτορ καταθέτει μηνύσεις μέσα από τη φυλακή!
Φιλ Σπέκτορ, Αλ Πατσίνο, Mars Attacks!

Μπορεί ο Φιλ Σπέκτορ να περνά τις μέρες και τις νύχτες του στη φυλακή, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να διεκδικεί τα (υπόλοιπα) δικαιώματά του.

Με ποινή από 19 χρόνια ως ισόβια για τη δολοφονία, το 2003, της ηθοποιού και παρουσιάστριας Λάνα Κλάρκσον, ο Σπέκτορ και η σύζυγός του δεν το βάζουν κάτω: το ζευγάρι υπέβαλε μήνυση εναντίον της πόλης Αλάμπρα, επειδή έργα αναδόμησης στην πόλη θέτουν σε κίνδυνο την έπαυλη των Σπέκτορ εκεί και μειώνουν την αξία του.

Στη μήνυση που κατέθεσαν στο δικαστήριο του Λος Αντζελες, ο Φιλ και η Ρασέλ Σπέκτορ ισχυρίζονται ότι το σπίτι τους «καταστρέφεται και χάνει τη στατικότητά του εξαιτίας της κατασκευής του νέου και συντήρησης του παλαιού οδικού δικτύου της πόλης που προκαλεί υποχώρηση στα θεμέλια, με ευθύνη της Πόλης της Αλάμπρα.»

Οι Σπέκτορ ζητούν αποζημίωση για καταστροφή της ιδιοκτησίας τους, για τη μείωση της αξίας της και το κόστος της υποστήριξής της. Επίσης ζητούν να καλυφθούν τα έξοδα της προσωρινής στέγασης της Ρασέλ (όχι, προφανώς, του Φιλ) και αποθήκευσης των αντικειμένων του σπιτιού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φιλ Σπέκτορ, μέσα ή έξω από τη φυλακή, δε θα πάψει ποτέ να απασχολεί τη δημοσιότητα. Προς το παρόν, τη ζωή και την πολύκροτη δίκη του ετοιμάζεται να παρουσιάσει η ταινία παραγωγής του HBO (διαβάστε περισσότερα γι’ αυτήν εδώ), σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μάμετ, με τον Αλ Πατσίνο στο ρόλο του Σπέκτορ και με την Ελεν Μίρεν ν’ αντικαθιστά την Μπετ Μίντλερ ως δικηγόρος του, Λίντα Κένι Μπέιντεν.