Industry

O «Daredevil» που δε θα δούμε!

στα 10

Είναι ένας από τους ήρωες της Marvel που μάλλον ατύχησαν στην κινηματογραφική τους μεταφορά. Ο Τζό Κάρναχαν θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά το σκοτεινό οραμά του για τον τυφλό υπερήρωα δεν κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της 20th Century Fox. Δείτε το και κρίνετε.

O  «Daredevil» που δε θα δούμε!

Ο ίδιος ο Τζο Κάρναχαν ανέβασε στο διαδίκτυο το sizzle reel που δημιούργησε προκείμενου να πείσει την Fox ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σκηνοθετήσει το reboot της σειράς. Ο σκηνοθέτης του «The Grey» και του επικείμενου ρημέικ του «Death Wish» είχε στο μυαλό του μια «βρώμικη» σκληρή εκδοχή, αντίθετα από την άνευρη μεταφορά του κόμικ στο σινεμά από τον Μαρκ Στίβεν Τζόνσον το 2003.

Η Fox έχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τον ήρωα, όμως θα πρέπει να προχωρήσει στην προ παραγωγή μιας ταινία μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, αν θέλει να κρατήσει τον ήρωα στο δικό της ρόστερ, αφού μετά τα δικαιώματα επιστρέφουν στην Marvel ή οποία ανήκει πλέον στην Disney.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Κάρναχαν στο twitter είναι ακριβώς αυτή η πίεση του χρόνου που έκανε την Fox να αρνηθεί την πρότασή του, όμως φήμες θέλουν την Fox και την Marvel να συμφωνούν σε μια παράταση του deadline πριν αυτό εκπνεύσει.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να δείτε πιο κάτω το κλιπ με την πρόταση του Κάρναχαν ο οποίος φαντάστηκε τον Daredevil σαν «έναν Σέρπικο με κόκκινη στολή, στα '70ς μια εποχή όπου η μουσική και οι ταινίες ήταν απλά απίθανες»...