Buzz

Ο Ατόμ Εγκογιάν βοηθά τον Ράιαν Ρέινολντς να βρει τη χαμένη κόρη του

στα 10

Εχει χάσει την εμπιστοσύνη μας, αλλά κάθε καινούρια του ταινία προκαλεί ακόμα την περιέργειά μας. Ο Ατόμ Εγκογιάν ετοίμασε το θρίλερ του, με τον Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστή.

Ο Ατόμ Εγκογιάν βοηθά τον Ράιαν Ρέινολντς να βρει τη χαμένη κόρη του

Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το απογοητευτικό «Chloe» και ο Ατόμ Εγκογιάν επανέρχεται με δύο ταινίες ταυτόχρονα! Η πρώτη είναι το «The Devil’s Knot», η μυθοπλαστική εκδοχή της ιστορίας των «τριών του Δυτικού Μέμφις» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η δεύτερη είναι ένα αστυνομικό θρίλερ, με τον τίτλο «Queen of the Night», πρωταγωνιστή τον Ράιαν Ρέινολντς και πρώτη εικόνα αυτή που μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο gallery. Η ταινία έχει ήδη διανομή στον Καναδά και πρόκειται να παρουσιαστεί στους υποψήφιους αγοραστές από τον υπόλοιπο κόσμο σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ Καννών.

Ο Ράιαν Ρέινολντς υποδύεται τον Μάθιου, έναν πατέρα που παρότι η κόρη του έπεσε θύμα απαγωγής οκτώ χρόνια νωρίτερα, εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ζωντανή. Οταν μια σειρά από ανησυχητικά στοιχεία έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια, ο Μάθιου, η αστυνομία και η ίδια η 17χρονη, πια, Κας, θα αναγκαστούν να πάρουν μέρος σ’ ένα αγωνιώδες παιχνίδι με το χρόνο, για ν’ αποκαλύψουν το μυστήριο της εξαφάνισης του κοριτσιού και να την απελευθερώσουν. Απέναντι στον Ράιαν Ρέινολντς, στην ταινία θα δούμε τους Σκοτ Σπίντμαν, Μιρέιγ Ινος και Ροζάριο Ντόσον.

Αν θέλετε περισσότερο Ράιαν Ρέινολντς, απολαύστε τον εδώ μαζί με τον Τζεφ Μπρίτζες στο τρέιλερ του «R.I.P.D.».