Buzz

Ο Αλφόνσο Κουαρόν ακυρώνει το νόμο της βαρύτητας: πρώτες εικόνες από το «Gravity»

στα 10

Σε δύο ημέρες από σήμερα, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το τρέιλερ μιας από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της εποχής μας: το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν. Ενα μικρό teaser που μόλις κυκλοφόρησε αποδεικνύει πως μπορούμε να ελπίζουμε ακόμη για την ταινία επιστημονικής φαντασίας που μας αξίζει.

Ο Αλφόνσο Κουαρόν ακυρώνει το νόμο της βαρύτητας: πρώτες εικόνες από το «Gravity»

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά το «Children of Men», ο Αλφόνσο Κουαρόν μπορεί πλέον να δηλώσει ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί έχει (σχεδόν) έτοιμη την καινούρια του ταινία, αλλά γιατί αυτή τυχαίνει να είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα φιλμ των επόμενων χρόνων.

Γυρισμένο σε 3D, το «Gravity», σε σενάριο του ίδιου του Κουαρόν σε συνεργασία με τον γιο του Γιόνας και τον Ροντρίγκο Γκαρσία, αναμένεται από τη βιομηχανία και τους θαυμαστές του σκηνοθέτη ως η ταινία που θα βάλει επιτέλους την επιστημονική φαντασία στη θέση της.

Η ιστορία είναι απλή καθώς παρακολουθούμε τις περιπέτειες των δύο μοναδικών επιζήσαντων μιας καταστροφικής αποστολής στο διάστημα για την επισκευή του τηλεσκόπιου Χαμπλ. Προσπαθώντας να επιστρέψουν στη Γη, ο αρχηγός της αποστολής (τον υποδύεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ) και η βοηθός του (την υποδύεται η Σάντρα Μπούλοκ), θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο με το χάος αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου του 2013, όπου και η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες, δείτε ένα μικρό teaser για το τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη που μας έρχεται, έτοιμο να σας κάνει να ξεχάσετε οποιαδήποτε άλλη ταινία περιμένετε για το φθινόπωρο...

.