Buzz

Ο Αλ Πατσίνο σε ένα μοναδικό one-man show θα μιλήσει με το κοινό του Λονδίνου

στα 10

Ποιος δε θα σκότωνε να ζήσει «A Night With Pacino»; Στις αρχές του καλοκαιριού ο Αλ Πατσίνο θα κατακτήσει για ένα βράδυ τη σκηνή του London Palladium και θα μοιραστεί με το κοινό στιγμές της καριέρας του και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των θεατών.

Ο Αλ Πατσίνο σε ένα μοναδικό one-man show θα μιλήσει με το κοινό του Λονδίνου

Το «A Night With Pacino» είναι μία επί σκηνής συνομιλία με τον μυθικό ηθοποιό, ο οποίος εξιστορείται στιγμές από τη ζωή και το έργο του, τι ήταν τα 70ς για τον κινηματογραφικό ηθοποιό, απαντά στο πώς βλέπει σήμερα την υποκριτική, ποιες είναι οι προκλήσεις τότε και τώρα. Ο Αλ Πατσίνο μετά δέχεται τις ερωτήσεις του κοινού για την καριέρα του.

Αυτή τη βραδιά ο Πατσίνο αποφασίζει να φέρει και στην Ευρώπη. Στις 2 Ιουνίου, και για ένα μόνο βράδυ, ο Πατσίνο θα καταλάβει τη σκηνή του Palladium στο West End του Λονδίνου για ένα τέτοιο masterclass που μία μερίδα σινεφίλ θα σκότωνε να ζήσει.

Μπορεί ο 72χρονος ηθοποιός να έχει φθαρεί μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες, περισσότερο λόγω των επιλογών του που τον έχουν κάψει, αλλά συνυπεύθυνος με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζιν Χάκμαν, τον Τζακ Νίκολσον, τον Ντένις Χόπερ και πολλούς άλλους έπλασαν το προφίλ του ανιήρωα των 70ς σε θρυλικές ταινίες που άλλαξαν, τσαλάκωσαν, μάτωσαν την μορφή του κινηματογραφικού ζεν πρεμιέ. Τίποτα δεν έπρεπε να είναι μόνο «γυαλιστερό» στο Χόλιγουντ για να λάμπει. Υπήρχε ένα νέο σινεμά και είχε την χίπικη εμφάνιση του Σέρπικο, το διεφθαρμένο DNA του Μάικλ Κορλεόνε και το απειλητικό βλέμμα του Τόνι Μοντάνα.

Οταν ο Πατσίνο θυμάται τι ρόλους πρέπει να παίζει, το κάνει. Και είναι καταπληκτικός. Τελευταίο παράδειγμα το «Phil Spector» του Ντέιβιντ Μάμετ στο HBO, που προσέγγισε το ρόλο, όχι μόνο με την εύκολη εξτραβαγκάνζα της προσωπικότητας του καταδικασμένου για φόνο θρυλικού μουσικού παραγωγού, αλλά και με τη θλίψη του παιχνιδιού της δημοσιότητας, την μοναξιά της μεγαλομανίας, την ήττα απέναντι στο σύστημα που πλάθει σύμβολα και τα γκρεμίζει.

Περιμένουμε με ενθουσιασμό την τρίτη συνεργασία του με τον Μπράιαν Ντε Πάλμα στο «Happy Valley», αλλά με μεγαλύτερη ακόμα ανυπομονησία αναμένουμε τη συνεργασία του αιώνα: την συνεύρεσή του με Μάρτιν Σκορσέζε και Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Ι Heard You Paint Houses».

Μέχρι τότε, όσοι τυχεροί μπορείτε να βρεθεί στο Λονδίνο, θα ζήσετε μία απίστευτη νύχτα. Οπως φαίνεται ο Πατσίνο έρχεται με τρελά κέφια: «Πάντα αισθανόμουν σαν στο σπίτι μου στο Λονδίνο. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι ενθουσιασμένος να ανέβω στα σανίδια αυτής της υπέροχης πόλης...»