Buzz

O Ααρον Σόρκιν έσπασε την μύτη του ... γράφοντας!

στα 10

Ο Ααρον Σόρκιν εμφανίστηκε στο γεύμα που παραθέτει η Ακαδημία για τους υποψηφίους των βραβείων ΕΜΜΥ με σπασμένη μύτη. Κι εξήγησε ότι ήταν... εργατικό ατύχημα!

O Ααρον Σόρκιν έσπασε την μύτη του ... γράφοντας!

Στο κόκκινο χαλί του Spectra στο West Hollywood, όπου και παραβρέθηκε η αφρόκρεμα της τηλεοπτικής παραγωγής για να τιμήσει τους υποψηφίους των 63ων βραβείων ΕΜΜΥ (που δίνονται απόψε το βράδυ) πόζαρε ο οσκαρικός σεναριογράφος Ααρον Σόρκιν (The Social Network) με σπασμένη μύτη.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι την έσπασα πάνω σ' έναν τσαμπουκαλεμένο καυγά σε κάποιο μπαρ» γέλασε ο Σόρκιν. «Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοτραυματίστηκα κατά λάθος... γράφοντας. Δοκίμαζα ένα κομμάτι διαλόγου στον καθρέφτη και χτύπησα την μύτη μου με φόρα πάνω του. Ηταν πραγματικά ένα γελοίο ατύχημα...»

Ο 50χρονος αγαπημένος και σούπερ-ταλαντούχος σεναριογράφος έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως τη σειρά «West Wing» (ίσως την πιο στιβαρή, καλογραμμένη σειρά της μικρής οθόνης) και τώρα αναπτύσσει το νέο του πρότζεκτ για το καλωδιακό κανάλι ΗΒΟ. Ονομάζεται «More As This Story Develops» σκηνοθετεί ο Γκρεγκ Μοτόλα («Superbad», «Adventureland») και έχει πρωταγωνιστές τους Εμιλι Μόρτιμερ, Ντεβ Πατέλ, Ολίβια Μαν, Αλισον Πιλ και Τζεφ Ντάνιελς. H σειρά παρακολουθεί, με το σήμα-κατατεθέν καταιγιστικό τρόπο του Σόρκιν, τι συμβαίνει καθημερινά σ' ένα δελτίο ειδήσεων.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε!