Buzz

Ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Χάρισον ετοιμάζει ο Σκορσέζε

στα 10

Συνεχίζοντας την παράλληλη δράση του ως ντοκιμαντερίστας της ιστορίας του ροκ, ο Μάρτιν Σκορσέζε επαναφέρει από το συρτάρι του το σχέδιο για ένα φιλμ αφιερωμένο στον Τζορτζ Χάρισον.

Ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Χάρισον ετοιμάζει ο Σκορσέζε

«Νομίζω θα το ανακοινώσουμε σύντομα...πάντως, μέσα στο χρόνο», δηλώνει η χήρα του Χάρισον, Ολίβια. Ο λόγος για το «George Harrison: Living in the Material World» που θα σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε ως φόρος τιμής στον αγαπημένο του από τους Beatles.

Το ντοκιμαντέρ για τον Χάρισον θα είναι το τέταρτο κατά σειρά μουσικό ντοκιμαντέρ του Σκορσέζε μετά το «Τhe Last Waltz» του 1976 για την τελευταία ζωντανή εμφάνιση των The Band, το «Νo Direction Home» του 2005 για τον Μπομπ Ντίλαν και το «Shine A Light» του 2008 για τους Rolling Stones.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται στο post - production του τρισδιάστατου «Hugo Cabret» ενώ τα επόμενα σχέδια του περιλαμβάνουν το «Slience», διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Σουσάκου Εντο, τη βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα και το «Τhe irishman» με το πρωταγωνιστικό τρίο των Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι.