Buzz

«Now You See Me»: Δείτε το trailer του... νέου Ocean's 11!

στα 10

Οχι ακριβώς. Η ταινία όμως έχει βάση το Λας Βέγκας, ακολουθεί μία ομάδα «μάγων/ταχυδακτυλουργών» που ληστεύει τράπεζες και μοιράζεται τα λάφυρα με το κοινό κι έχει για αρχηγό έναν μεγαλωμένο, καθόλου πλέον αφελή, Τζέσι Αϊζενμπεργκ. Δείτε το trailer!

«Now You See Me»: Δείτε το trailer του... νέου Ocean's 11!

«Πρώτος κανόνας της μαγείας: να φροντίσεις να είσαι ο εξυπνότερος άνθρωπος στο δωμάτιο» λέει αποφασιστικά και με μία δόση σαρκασμού ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ στον Μαρκ Ράφαλο, όσο εμείς βλέπουμε τις χειροπέδες του συλληφθέντα πρώτου να απασφαλίζονται και να κλειδώνουν τώρα τα χέρια του ντετέκτιβ δεύτερου. Ο Αϊζενμπεργκ είναι σαν να δηλώνει κατευθείαν ότι τελείωσε με τους ρόλους του αφελή νεαρού που τραυλίζει τις σκέψεις του και είναι έτοιμος να παίξει τον εγκέφαλο ενός κόλπου που θα πιάσει τους θεατές αδιάβαστους.

Το «Now You See Me» που φιλοδοξεί να μας παρασύρει σε μία αλά «Ocean's 11» γεμάτη αδρεναλίνη περιπέτεια στην οποία θα είμαστε ξεκάθαρα με τους «κακούς» (μία συμμορία μάγων που κλέβουν τράπεζες και σκορπίζουν τα κλοπιμαία στον απλό κόσμο) έχει, πρώτα από όλα ένα γερό καστ: Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Αϊσλα Φίσερ, Μελανί Λοράν.

Πάνω απ' όλα όμως μοιάζει να συνδυάζει την παλιά καλή συνταγή της «μαγείας» (την σεναριακή σπαζοκεφαλιά «πώς το κάνουν;» με την οποία τσιμπάει και μπαίνει σε διαδικασία να λύσει το κοινό) με αυτή την Ρομπέν των Δασών στάση απέναντι στην παγκόσμια οικονομική κρίση: «Ολοι έχετε υποφέρει από την κρίση: χάσατε τις δουλειές σας, σάς πήραν τα σπίτια. Απόψε θα πάρετε πίσω ένα μερίδιο από όσα σας έκλεψαν οι τράπεζες...»

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λουί Λετεριέ («Clash of the Titans») και η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου του 2013.

Δείτε το trailer και χαζέψτε φωτογραφίες στο gallery!