Buzz

Από αύριο, ο Τζέιμς Μποντ θα στα λέει στο αυτί...

στα 10

Αγαπάτε τα podcasts; Αν ναι, αυτή η είδηση είναι για σας.

Από αύριο, ο Τζέιμς Μποντ θα στα λέει στο αυτί...

Το «No Time to Die», ο 25ος Τζέιμς Μποντ, έρχεται ακάθεκτα, προσπερνώντας κάθε εμπόδιο στο δρόμο του - αυτός είναι, άλλωστε, ο προορισμός του.

Διαβάστε ακόμη: Πόσο καλός θα είναι ως κακός ο Ράμι Μάλεκ στο «No Time to Die»; Γνωρίζουμε καλύτερα τον Σάφιν

Με την ταινία του Κάρι Φουκουνάγκα, την τελευταία του Ντάνιελ Κρεγκ, την πολύπαθη από την πανδημία, αλλά πολυαναμενόμενη όσο λίγες, να προορίζεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για τις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου, η παραγωγή λανσάρει ένα μικρό προωθητικό δώρο.

no time to die 607

Από την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η σειρά podcasts της ταινίας, σε έξι επεισόδια, με τον... απέριττο τίτλο, «No Time To Die: The Official James Bond Podcast». Εκεί θα μπορούμε ν' ακούσουμε συνεντεύξεις με τον Κάρι Φουκουνάγκα, τον Ντάνιελ Κρεγκ και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας και, όπως διαβάζουμε, το κάθε επεισόδιο θα εστιάζει και σε μια διαφορετική πλευρά του εμβληματικού franchise, τα gadgets, τις τοποθεσίες, τις πιο επικίνδυνες σκηνές δράσης, φυσικά τα αυτοκίνητα. Επιπλέον, το podcast θα παρουσιάσει μουσική της σειράς ταινιών από τον Χανς Ζίμερ, αλλά και νέες ηχογραφήσεις με τη Βασιλική Φιλαρμονική του Λονδίνου. Δείτε παρακάτω το ποστ της ταινίας και κάντε ό,τι πρέπει, αν... έχετε το χρόνο!


no time to die 607