Buzz

Μην κουνηθεί κανείς! Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει στο Ντιτρόιτ και στον Μπενίσιο Ντελ Τόρο με το «No Sudden Move»

στα 10

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη, τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου.

Μην κουνηθεί κανείς! Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει στο Ντιτρόιτ και στον Μπενίσιο Ντελ Τόρο με το «No Sudden Move»

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει συνεργαστεί με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο σε ταινίες που έμειναν (ποικιλοτρόπως) θρυλικές, στους δύο «Τσε» και στο «Traffic». Εχει γυρίσει στο Ντιτρόιτ, το 1998, μια από τις πιο σέξι ταινίες του, το «Out of Sight» με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τώρα, για τη νέα ταινία του που γυρίζεται σε συνθήκες μέτρων κατά της πανδημίας, αποφάσισε να επιστρέψει και στην ατμοσφαιρική βιομηχανική πόλη και στον αγαπημένο του ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: To «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ ξανά στο τοπ 10 του iTunes λόγω κοροναϊού

Το «No Sudden Move», που ως τώρα λεγόταν «Kill Switch», εκτυλίσσεται στο Ντιτρόιτ του 1955, όπου μια συμμορία μικρο-απατεώνων προσλαμβάνεται για να κλέψει αυτό που θεωρούν πως είναι ένα απλό έγγραφο. Οταν το σχέδιό τους θα πάει στραβά και θ' αναζητήσουν το πρόσωπο που τους προσέλαβε και τα κίνητρά του, θα εγκλωβιστούν στα υψηλά κλιμάκια μιας διχασμένης από το ρατσισμό πόλης που αλλάζει μέρα με τη μέρα.

no sudden move μπενίσιο ντελ τόρο 607

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «No Sudden Move» κρατούν ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο κι ο Ντον Τσιντλ και το καστ συμπληρώνει ένας εκπληκτικός συνδυασμός ηθοποιών, από τον Τζον Χαμ και τον Ρέι Λιότα, στον Ντέιβιντ Χάρμπορ, τον Κίραν Κάλκιν, τον Μπρένταν Φρέιζερ και την Τζούλια Φοξ. Το σενάριο υπογράφει ο Εντ Σόλομον, που συνεργάστηκε με τον Σόντερμπεργκ στο «Mosaic» και η ταινία προορίζεται να βγει στο HBO Max - άλλωστε, ο Σόντερμπεργκ δεν είχε ποτέ στεγανά, ούτε για τα μέσα κινηματογράφισής του, ούτε για τους τρόπους προβολής των ταινιών του ούτε, μάλλον, για τίποτα.