Buzz

No more Sex (and the City) please!

στα 10

Είστε έτοιμοι για το «Sex and the City - The Prequel» - με την Μπλέικ Λάιβλι ως «Κάρι» και την Εμα Ρόμπερτς ως Μιράντα; Εμείς όχι! Κι από ό,τι φαίνεται ούτε και κανένας άλλος - εκτός των παραγωγών που, σώνει και καλά, πρέπει να μας χαλάσουν κάθε καλή ανάμνηση μιας σειράς που αγαπήσαμε.

No more Sex (and the City) please!

Πριν από μία εβδομάδα τα νέα έσκασαν στη βρετανική εφημερίδα «The Daily Mail»: ετοιμάζεται το prequel των ταινιών «Sex and the City», το οποίο θα μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο και στο παρελθόν της τετράδας. Μάλιστα η εφημερίδα είχε πληροφορίες ότι το καστ θα πλαισιώνουν οι Μπλέικ Λάιβλι, Σελένα Γκόμεζ, Εμα Ρόμπερτς και Ελίζαμπεθ Ολσεν.

Από ό,τι φαίνεται όμως τα νέα είναι ακόμα χειρότερα: οι παραγωγοί δεν σχεδιάζουν τρίτη ταινία, αλλά... δεύτερη σειρά! Το prequel θα είναι στην ουσία ένα spin off που θα επιστρέφει την Κάρι Μπράντσοου στα γυμνασιακά της χρόνια και θα βασίζεται σε δύο νέα βιβλία της Κάντανς Μπούσνελ «The Carrie Dairies» και «Summer in the City»!

Φαίνεται ότι δεν είμαστε οι μόνοι που ανατριχιάσαμε με την είδηση. Η ίδια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φημολογείται ότι είναι εντελώς εναντίον στην ιδέα, όπως επίσης και ο δημιουργός της αυθεντικής σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Μπορεί οι Μπλέικ Λάιβλι και η Εμα Ρόμπερτς να ζουν τα νιάτα της ζήτησής τους, αλλά παρακαλούμε να μείνουν στα γυμνάσια τους ως καλά Easy Gossip Girls και να αφήσουν τις δικές μας ηρωίδες ήσυχες.